Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Radu, pregătită de o nouă relație? Ce spune vedeta despre acest pas, la câteva luni după divorț: „Sunt un om împăcat cu mine”

Oana Radu, pregătită de o nouă relație? Ce spune vedeta despre acest pas, la câteva luni după divorț: „Sunt un om împăcat cu mine”

22 iun. 2024, 20:40, 2 ,
în Cancan ultimă oră

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cu toate că a trecut printr-un divorț dureros, este pregătită să ia totul de la capăt alături de o altă persoană, când va veni momentul oportun. În prezent, se bucură de oportunitățile pe care le primește și trăiește viața cu multă bucurie.

Oana Radu este o femeie singură după ce a divorțat de antrenorul de fitness, Cătălin Dobrescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de patru ani, dar drumul lor împreună a ajuns la final și și-au spus „adio”. Vedeta se axează pe partea profesională, dar nu ar refuza o relație, dacă va apăre aun bărbat potrivit.

Oana Radu, pregătită pentru o nouă relație?

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat în urmă cu câteva luni, după un mariaj de patru ani. Cei doi au decis să se despartă în urma conflictelor apărute, iar vedeta a trecut printr-o adevărată dramă. A mărturisit că relația a fost una toxică și că are nevoie de vindecare pentru a trece mai departe.

La distanță de câteva luni, cântăreața mărturisește că este mai bine și se implică tot mai mult pe partea profesională. Are numeroase concerte și proiecte ce îi rotunjesc veniturile, astfel că la capitolul financiar totul este perfect. Întrebată despre partea sentimentală, Oana Radu așteaptă să fie surprinsă de oportunităţile vieții. Nu caută o relație, dar dacă va găsi un bărbat pe măsura așteptărilor ei, nu îl va refuza.

„În momentul de față sunt un om împăcat cu mine care așteaptă de la viață orice. Sunt tânără, normal că va trebui la un moment dat să găsesc pe cineva care să mă placă și să mă aprecieze așa cum sunt. Nu sunt neapărat în căutare de iubit sau ceva de genul ăsta, dar dacă voi găsi un om care să empatizeze cu mine, cu sufletul meu și care o să mă placă pentru ceea ce sunt eu, cu siguranță va fi”, a povestit Oana Radu la Xtra Night Show.

Ce lucuri din trecut o macină pe vedetă

Oana Radu mărturisește că a reușit să treacă peste momentele dificile din viața ei și privește viitorul cu mult optimist. Deși încearcă să uite anumite lucruri care s-au întâmplat în trecutul său, va avea procese de dus cu fostul soț, Cătălin Dobrescu.

Vedeta spune că a pierdut anumite bunuri după divorț, dar a câștigat înzecit datorită proiectelor și carierei sale, astfel că are tot ce își dorește. Totodată, Oana Radu a mai făcut un pas important pentru ea și s-a mutat în noua casă pe casă pe care o amenajează cu stil.

„Absolut niciuna, merg înainte. Probabil că o să mai fie lucruri care să mă ducă în trecut și aici mă refer la procesele pe care le voi avea de dus, dar de asta se ocupă avocații mei. Eu nu mă mai gândesc la lucrurile pe care le-am pierdut, să se ducă. Nu doar că am făcut de trei ori ce s-a întâmplat în timpul căsătoriei, ci sunt super împăcată. Nu mă mai gândesc la absolut nimic din ce am pierdut în timpul căsătoriei că am recuperat de multe ori peste”, a mai spus Oana Radu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *