Prima pagină » Cultural » Oana Radu îi aduce acuzații grave lui Marius Moga. Ce s-a întâmplat între ei, în urmă cu 13 ani? 

Oana Radu îi aduce acuzații grave lui Marius Moga. Ce s-a întâmplat între ei, în urmă cu 13 ani? 

24 sept. 2024, 09:41,
Cezar Bulgaru în Cultural

Oana Radu îi aduce acuzații grave lui Marius Moga după ce a fost dezamăgită de producătorul muzical. Oana Radu este o cântăreață foarte populară în România. A devenit cunoscută după ce a participat la un concurs muzical, unde a fost antrenată de Marius Moga.

Chiar dacă acum este foarte apreciată, ea a fost dezamăgită de el.

Oana Radu îi aduce acuzații grave lui Marius Moga

Acum 13 ani, Oana Radu a participat la un concurs muzical unde a fost antrenată de Marius Moga. El i-a promis că o va ajuta să devină cunoscută, dar nu a făcut-o. Cu toate astea, Oana a reușit singură să aibă o carieră de succes.

Oana Radu a povestit într-un clip pe TikTok despre o promisiune neîmplinită a lui Marius Moga.

„Pe melodia asta ne promitea Moga (n.r.Marius Moga) că ne ajută să ne facem vocile auzite! P.S.: Încă așteptăm”, a spus Oana Radu în cadrul unui TikTok.

După emisiune, Oana Radu a continuat să își dezvolte cariera muzicală, lansând mai multe piese de succes și colaborând cu alți artiști români. Ea a devenit una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România.

Ce spune Oana Radu despre participarea la emisiune

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Oana Radu a clarificat faptul că nu îl blamează pe Marius Moga pentru neîndeplinirea promisiunilor, ci mai degrabă formatul emisiunii care crea așteptări nerealiste. Artista susține că, la acea vreme, antrenorii nu au reușit să îi recunoască potențialul, posibil din cauza unor preconcepții legate de aspectul fizic.

În pofida obstacolelor întâmpinate, Oana Radu privește cu satisfacție la cariera sa, pe care și-a construit-o exclusiv prin propriile forțe și talent.

„Nu cred că am fost neapărat dezamăgită de Marius Moga, cât de formatul emisiunii, care îți promite o carieră cumva, dar eu cred că pentru ei suntem cifre și produse pe care ei le pot sau nu vinde cu succes.

Dacă eu nu îmi vând cu succes sclipiciul de corp, nu o să îl mai produc. Dacă ei nu au văzut în mine un produs care se poate vinde bine, poate și din cauza fizicului, deoarece de-a lungul timpului în festivaluri și în toate întâlnirile cu oameni de muzică mi se spunea: . Cumva, ei cred că nu au văzut în mine un produs care să poată produce cifre pentru ei și atunci, cu mintea de acum, nu știu dacă mai pot fi supărată pe Marius Moga sau pe cineva din producția emisiunii.

Nu am colaborat cu Marius Moga (…)”, mărturisea Oana Radu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai.

Recent, Oana Radu i-a adus o serie de acuzații lui Marius Roman cu toate că nu consideră că acesta are cea mai mare parte de vină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024