Prima pagină » National » Oana Radu, despre divorț. ”Emoțional sunt praf…”

Oana Radu, despre divorț. ”Emoțional sunt praf…”

29 nov. 2023, 10:51,
BZI.ro, în National

Oana Radu, în vârstă de 29 de ani, a vorbit despre divorț cu lux de amănunte și a spus cum a apărut ruptura dintre ei. Cântăreața a făcut primele declarații despre separarea de Cătălin Dobrescu. Artista recunoște că trece printr-o durată extrem de dificilă și suferă foarte mult, mai ales că nu există un motiv clar pentru despărțire.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au avut o relație frumoasă după ce Oana a trecut prin momentul tragic al pierderii iubitului a avut într-un incendiu într-o scară de bloc. Din păcate, această poveste de dragoste pare să fi ajuns la final. Cu doar câteva zile în urmă, artista a anunțat despărțirea de partenerul care a ajutat-o să atingă cea mai bună formă a vieții sale, el fiind antrenor de fitness.

Ce a spus Oana Radu despre divorț

Cântăreața a menționat că acest subiect este extrem de sensibil pentru ea, deoarece evenimentele s-au petrecut recent și încă se află în procesul de recuperare. Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, nu putea să discute despre acest lucru, dar acum a decis să-l abordeze.

Oana recunoaște că ea și Cătălin Dobrescu au o mulțime de aspecte comune, colaborând atât în mediul profesional, cât și în cel personal. Mai mult decât atât, afirmă că este posibil ca tocmai această situație să fi dus la despărțirea lor.

„Eu și soțul meu ne-am separat! E un subiect foarte sensibil! Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum.

Treaba asta m-a cam dărâmat și cel mai tare m-a dărâmat faptul că nu s-a destrămat dintr-un motiv anume. Nu a existat un motiv anume, pur și simplu, noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem. Asta e tot ce pot să spun!

Semănăm foarte tare și cred că ne-a făcut rău chestia asta. Și faptul că am stat foarte mult împreună, pentru că noi ne-am petrecut practic din prima zi toată viața împreună. Cumva când ai aceiași persoană și la muncă, și acasă, cred că asta dăunează relației”, a mărturisit vedeta în podcast-ul Vorba lu’ Jorge.

Ce spune Oana Radu despre o posibilă împăcare

Oana Radu recunoaște că este o întrebare dificilă atunci când vine vorba despre împăcare. Cu sinceritate, artista nu a exclus posibilitatea ca, dacă Cătălin Dobrescu este sufletul ei pereche, să se regăsească în viitor.

„Într-adevăr, emoțional sunt praf! Eu cred că tot răul este spre bine și mă gândesc că Dumnezeu are un plan cu noi toți.

Mai cred că dacă eu și Cătălin sau oricine în lumea asta suntem sau sunt suflete pereche, cu siguranță vor fi împreună. Așa că dacă e să fie, vom fi!”, a declarat cântăreața.

Recent, Oana Radu a vorbit deschis despre divorț și a spus cum a apărut ruptura dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024