Prima pagină » Cancan » Oana Paraschiv, ieșire necontrolată la Asia Express. „Nenorocit ce ești…” – VIDEO

Oana Paraschiv, ieșire necontrolată la Asia Express. „Nenorocit ce ești…” – VIDEO

01 oct. 2024, 12:56,
Cezar Bulgaru în Cancan

Oana Paraschiv a avut o ieșire necontrolată la Asia Express, în timpul cursei pentru imunitate. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, vedetele emisiunii, se confruntă cu provocări intense în drumul spre Marea Finală. Cei doi membri ai echipei se străduiesc să depășească diverse etape dificile, însă întâmpină dificultăți în timpul provocărilor lansate de Irina Fodor. În cursa de imunitate, Oana și Mihai s-au confruntat cu obstacole în timp ce încercau să facă autostopul.

Cu un puternic spirit competitiv, Oana a încercat să ajungă prima la prezentatoare, dar a avut parte de un derapaj surprinzător pe micile ecrane.

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au avut parte de clipe palpitante

În timpul cursei pentru imunitate, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au avut parte de clipe palpitante. Într-o încercare disperată de a ajunge rapid la Irina Fodor, Oana a întâmpinat dificultăți neprevăzute. Concurenta a făcut tot posibilul pentru a opri un șofer, însă, din păcate, nu a reușit să obțină un răspuns favorabil.

„Mor aici dacă nu oprești! Te rog! Vino aici! (…) Cursă, concurs! Noi trebuie să câștigăm, tu trebuie să ne ajuți. Taiping! Te rog”, i-a spus aceasta.

Oana Paraschiv, ieșire necontrolată la Asia Express

Oana era convinsă că șoferul le va oferi un lift, dar a rămas dezamăgită. După ce le-a cerut indicații despre destinația lor, totul s-a oprit brusc. Concurenta spera să fie luată, împreună cu colegul său, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Fără nicio intenție de a le ajuta, bărbatul a generat o reacție impulsivă din partea Oanei, care s-a enervat și nu a mai ținut cont de circumstanțe.

Oana Paraschiv a fost deranjată de faptul că șoferul ar fi putut să o refuze încă de la început, fără a-i solicita detalii suplimentare, pentru ca apoi să îi lase în așteptare. Ea consideră că a pierdut timp prețios, ceea ce a contribuit la frustrarea ei. Deși conducătorul auto se îndrepta în aceeași direcție și putea să îi ia pe amândoi, acest lucru nu s-a întâmplat.

„Te rog, sunt disperată! Te rog. (…) E foarte important pentru noi. Te rog! Nimeni nu oprește. (…) Nenorocit ce ești. M-am enervat foarte tare. Ok, mă refuzi, dar refuză-mă din prima, nu mă mai ține 5 minute să îmi pierd vremea degeaba cu tine”, a mai spus concurenta, în timpul show-ului de la Antena 1.

Oana Paraschiv participă la Asia Express 2024 alături de Mihai Găinușă, formând o echipă în competiția ce îi poartă prin diverse colțuri ale Asiei. Cei doi au declarat că experiența este mult mai dificilă decât se așteptau, având parte de provocări fizice intense și momente de stres. Oana a mărturisit că una dintre temerile ei cele mai mari este legată de oboseala extremă și posibilele leșinuri​.

În cea mai recentă ediție de la Asia Express, Oana Paraschiv a avut o ieșire necontrolată la adresa unui șofer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`