Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Moșneagu, urare specială de ziua de naștere a mamei sale. Unde a fost sărbătorită

Oana Moșneagu, urare specială de ziua de naștere a mamei sale. Unde a fost sărbătorită

02 iul. 2024, 20:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Moșneagu o sărbătorește pe mama sa. Pentru ziua ei de naștere, actrița și soțul ei au decis să meargă la mare împreună cu familiile lor pentru a petrece timp împreună. Imaginile de pe rețelele de socializare arată că s-au distrat, lucru pe care și-l doreau.

Oana Moșneagu a sărbătorit-o pe femeia care i-a dat viață printr-o scurtă vacanță în familie. Pe rețelele de socializare, actrița a povestit cele întâmplate, adâugând și o urare pentru mama sa.

Oana Moșneagu, urare pentru mama sa

Oana Moșneagu are o relație apropiată cu familia sa, lucru care se poate observa și pe rețelele de socializare. Publică des imagini cu părinții săi și îi vizitează cu fiecare ocazie în care programul îi permite.

De ziua de naștere a mamei sale, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să plece împreună la mare pentru câteva zile. În mini vacanța a fost de pe litoral au fost prezenți atât părinții actriței, cât și ai actorului, având o relație de prietenie. Pe contul său de Instagram, vedeta a publicat câteva imagini împreună de pe plajă. Totodată, a scris și o urare pentru sărbătorita familiei.

„La mulți ani, mămicooo!
De ziua ei am fost la mare cu familia. Ne-am bucurat enorm de acest weekend la Constața cu părinții noștri, și ai mei, și ai lui Vlad. Nu puteam să îmi doresc o chimie mai bună între ei, chiar suntem norocoși că se plac atât de tare și se înțeleg, asta ne aduce și mai des împreună. Fără nicio exagerare, nu aș fi putut să îmi imaginez o dinamică mai mișto între părinții mei și părinții soțului meu. Chiar suntem norocoși.
Și am și sărbătorit-o pe mama în avans, azi e ziua ei, să ne trăiască sănătoasă și în bucurie! Și la cât mai multe momente împreună, din cele care contează și ne bucură sufletul.
La mulți ani, iubito”, a scris Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

Ce a declarat Oana Moșneagu la scurt timp după nuntă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit în urmă cu o lună, iar evenimentul a fost unul de vis. Pregătirile au durat o perioadă îndelungată, iar mirii s-au asigurat că totul va fi perfect în ziua cea mare. După nuntă, actrița a făcut mai multe declarații.

Mărturisește că ziua a fost una deosebită și că o să-și amintească mereu de ea. Și-au făcut amintiri de neuitat, cu toate că a existat și multă agitație. Nu au uitat să se distreze, iar rezultatul final a fost unul inediat. Oana Moșneagu era mândră de partenerul ei de viață, având un costum care îi stătea foarte bine și îl avantaja.

„A fost o zi foarte deosebită pentru noi și probabil că așa o să rămână până la sfârșitul vieții noastre. Ne-am creat amintiri foarte frumoase alături de cei dragi, ne-am distrat în ultimul hal, noi ne-am agitat mai mult decât ei, dar nunta a ieșit așa cum ne-am dorit noi, dar și pentru invitații noștri (…) Era emoție, era bucurie și eram foarte mândră, pentru că era așa de frumușel și îi stătea atât de bine în costum și era un amalgam de emoții pozitive oricum”, a declarat Oana Moșneagu, la Știrile Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *