Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Moșneagu, surprinsă fără verighetă pe deget! Motivul pentru care actrița a renunțat la inel, imediat după nunta cu Vlad Gherman: „A trebuit să joc cumva”

Oana Moșneagu, surprinsă fără verighetă pe deget! Motivul pentru care actrița a renunțat la inel, imediat după nunta cu Vlad Gherman: „A trebuit să joc cumva”

23 iun. 2024, 15:40,
în Cancan ultimă oră

Oana Moșneagu a dezvăluit că a dat jos verigheta de pe deget, la câteva săptămâni de la nunta cu Vlad Gherman.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu în urmă cu trei săptămâni, în data de 2 iunie. Cei doi actori sunt mai fericiți ca niciodată de când au făcut pasul cel mare și nu se sfiesc să își arate unul altuia cât de mult se iubesc, însă recent, fericita miresică a fost surprinsă la un eveniment monden fără verighetă pe deget.

Oana Moșneagu a mers chiar alături de soțul ei, Vlad Gherman, la evenimentul respectiv, acolo unde a recunoscut că a dat jos verigheta, la scurt timp după nuntă.

Motivul nu a fost nici pe departe vreo ceartă în cuplu, ci „riscul meseriei”. Actrița a povestit că, atunci când filmează pentru serial, trebuie să renunțe la inelul său, însă s-a confruntat cu probleme după nuntă, pentru că verigheta nu îi mai ieșea de pe deget.

Astfel că, pentru ca situația să nu se repete, Oana Moșneagu și-a dus verigheta la lărgit, pentru a nu i se mai bloca, pe viitor, pe degetul inelar, așa cum a pățit de curând.

„Nu am verigheta pe deget pentru că a trebuit să o duc la lărgit. Eu la filmări, în mod normal, trebuie să scot verigheta, am un racord. Dacă personajul meu nu este căsătorit, eu nu pot să apar cu verighetă. Și pentru că am făcut-o puțin cam micuță, în timpul filmărilor nu am putut să scot verigheta și a trebuit să joc cumva, să îmi ascund mâna. Acum am dus verigheta la lărgit, asta este explicația pentru care nu o am”, a declarat Oana Moșneagu, conform Ciao.ro.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, nuntă de vis

Cei doi actori și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au sărbătorit apoi într-un cadru de vis, alături de cei mai dragi oameni ai sufletului lor, exact așa cum au și plănuit.

La scurt timp după nuntă, Oana Moșneagu a vorbit în mediul online despre ziua cea mare, mărturisind că totul a arătat așa cum ea și Vlad Gherman și-au dorit și că s-au bucurat enorm de eveniment.

„Zilele trec, dar noi suntem încă în energia zilei de duminică. Ne-am bucurat atât de mult de nunta noastră, că nu ne săturăm să vă arătăm frânturi din ea. Și cu atât mai mult când avem fotografii atât de reușite care au surprins până și micile detalii pe care noi le-am gândit ca să întregească povestea noastră.

Ne-am imaginat în “Visul unei nopți de vară” printre multe flori și felinare, elemente pe care le-am integrat în design-ul invitației și apoi al papetăriei, dar și în cel al candy barului și al tortului.

Meniurile au avut un sigiliu de ceară ștanțat cu pictograma de pe “Save the date”, care era integrată și în rama pozele de la cabina foto pe care vi le-am împărtășit ieri și pe elemente de papetărie.

Am inclus o tonetă de înghețată, cabină foto și balerini pentru fetele cu drag de dans și cu aceste ultime detalii am conturat visul imaginat de noi”, a scris Oana Moșneagu pe contul ei de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *