Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit – FOTO

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit – FOTO

02 iun. 2024, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

A venit ziua cea mare! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit, iar acum sunt oficial soț și soție! Cei doi actori au parte de momente emoționante alături de cele mai dragi persoane din viața lor. Noi vă prezentăm imagini și informații în timp real de la ceremonie și petrecere.

Vlad Gherman s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Oana Moșneagu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa că au considerat că a venit momentul să ducă relația la un alt nivel.

Imagini și informații în timp real de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Jurămintele au fost făcute, așa că a început petrecerea! Au apărut primele imagini de la nunta celor doi actori și este clar că toată lumea se va distra de minune!

Oana Moșneagu a postat pe Instagram câteva imagini în rochia de mireasă alături de Vlad Gherman, dar și un mesaj emoționant pentru sufletul ei pereche.

„Meet the Ghermans❤️ 3 ani ne-au adus aici. Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat. Welcome love, stay here forever”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram.

Oana Moșneagu poartă o rochie de mireasă spectaculoasă, iar nici ținuta lui Vlad Gherman este mai prejos, așa că este evident că au fost foarte atenți la detalii. Visul celor doi îndrăgostiți a devenit realitate astăzi. De acum, ei sunt soț și soție, având grijă să se sprijine unul pe celălalt atât la bine, dar și la greu.

La nuntă sunt așteptați invitați de seamă, care se vor bucura din plin de petrecere alături de cei doi miri.

Pregătirile au început de dimineață

Dis-de-dimineață, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au început pregătirile pentru marele eveniment. Cei doi îndrăgostiți au ales o locație situată în apropierea Capitalei, cunoscută pentru combinația de simplitate și eleganță.

„Hai bună dimineața, suntem în plin proces de pregătire, eu și Cristina vom servi un mic dejun chiar romantic pe care nu am apucat să îl servesc cu viitorul meu soț, actualul meu iubit. Vlad a tot evitat să tot vadă rochia în perioada asta și pentru că am trimis-o la călcat, s-a întâlnit cu doamna care căra rochia pe hol…. E ok”, a spus Oana Moșneagu, pe Instagram.

Ivona Nenu, expertă în organizarea de nunți, a menționat că a fost destul de dificil să alinieze programele încărcate ale celor doi, însă eforturile depuse au dat roade, reușind să planifice o ceremonie exact așa cum și-au imaginat.

Toate detaliile au fost meticulos coordonate pentru a reflecta perfect dorințele lor, asigurând un eveniment de neuitat pentru toți cei prezenți.

Nicu Bocancea, persoana responsabilă cu decorul, a declarat că Vlad Gherman și Oana Moșneagu au dorit să creeze o atmosferă relaxată, potrivită sezonului cald.

Acest aspect se regăsește în tematica aleasă pentru nuntă, cu culori pastelate predominante, în special nuanțele de albastru deschis și piersică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *