Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Moșneagu și Vlad Gherman, pregătiți să devină părinți! Când va apărea bebelușul în familia lor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, pregătiți să devină părinți! Când va apărea bebelușul în familia lor

25 iun. 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu câteva săptămâni, sărbătorind apoi într-o petrecere de vis, alături de cele mai importante persoane din viața lor. După aproape trei săptămâni de la nuntă, proaspeții miri și-au deschis sufletele și au mărturisit când și-ar dori să își mărească familia.

În ultima vreme, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au mai vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți, povestind că abia așteaptă ca un micuț Gherman să apară în familia lor.

Recent, cei doi actori au dezvăluit că așteptarea lor este pe cale să ia sfârșit, căci s-au hotărât ca, cel târziu anul viitor, să își țină în brațe bebelușul.

„Mult nu mai așteptăm noi, că, na, trece timpul. Ne dorim, probabil că la anul, că acum vrem să ne odihnim după perioada asta agitată și aglomerată pe care am avut-o. Dar nici nu ne ferim, dacă e să se întâmple, se întâmplă”, a spus Vlad Gherman, conform Viva.ro.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, planuri importante de viitor

După ce întreaga perioadă de pregătiri pentru nuntă, dar și marele eveniment, au luat sfârșit, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au întors la activitățile de zi cu zi, ba chiar au început să își facă planuri pentru viitor, atât pe plan personal, cât și profesional.

Actorii au de gând să implice în cât mai multe proiecte uriașe de teatru și cinematografie, dar și să își caute o nouă locuință în care să se mute, pentru a începe acolo o nouă viață în calitate de cuplu căsătorit.

„O viață nouă. Urmează o perioadă în care noi o să avem multe proiecte noi de teatru. Sperăm, Doamne ajută, să ne iasă și un lungmetraj, o comedie, cu care o să ne vedem în cinematografe, și probabil multe castinguri.

O să ne căutăm și o casă, un apartament. Încă nu știm ce, încă nu știm când, dar cumva este în plan, pentru un moment în viitor”, a declarat Oana Moșneagu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *