Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Moșneagu și Vlad Gherman au trecut la un alt nivel al relației. Imaginile pe care le așteptau toți, cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au trecut la un alt nivel al relației. Imaginile pe care le așteptau toți, cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

16 iun. 2023, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt de aproape un an împreună, cei doi nu au apucat să-și cunoască părinții. Astfel, cu o ocazie specială, ziua de naștere a mamei actriței, au decis să se întâlnească!

În urmă cu doar câteva zile, Oana și Vlad Gherman au decis să-și ducă relația la un alt nivel, așa că și-au pus părinții față în față pentru prima oară. Întâlnirea a decurs cum nu s-a putut mai bine, iar mai multe imagini au apărut pe contul de socializare al actriței!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au pus față în față părinții

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Oana Moșneagu a decis să îi pregătească o surpriză. Îndrăgita actriță a hotărât să-și ia părinții și să meargă la un restaurant, pentru a le face cunoștință cu părinții lui Vlad Gherman.

Întâlnirea a fost extrem de emoționantă, iar iubita lui Vlad a postat mai multe imagini pe contul său de socializare, dar a transmis și un mesaj.

„Nu cred că e nevoie de prea multe cuvinte ca să descriu ce reiese oricum din fotografiile astea. Bucurie. Multă bucurie. Să îmi trăiască! Toți! Fericiți și sănătoși! Și ea să îmi rămână plină de sfânt, magie și joc până la adânci bătrâneți! La mulți ani, mama!”, a spus Oana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună

Vlad Gherman a făcut un video pentru canalul său de Youtube și și-a anunțat urmăritorii că Oana s-a mutat cu el. Pentru că petreceau foarte mult timp împreună și amândoi stau cu chirie, cei doi îndrăgostiți au decis să facă pasul cel mare.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.
Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a spus Vlad Gherman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *