Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Moșneagu împlinește 34 de ani. Mesajul de dragoste pe care i l-a transmis soțul ei, Vlad Gherman

Oana Moșneagu împlinește 34 de ani. Mesajul de dragoste pe care i l-a transmis soțul ei, Vlad Gherman

07 aug. 2024, 17:00,
în Cancan ultimă oră

Zi specială pentru Vlad Gherman! Soția lui, Oana Moșneagu, împlinește astăzi 34 de ani, actorul i-a făcut o declarație de dragoste siropoasă cu această ocazie femeii alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Sunt tineri, frumoși, s-au căsătorit de curând, și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă, iar relația lor, pe care nu ezită să o expună în mediul online, reprezintă sursă de inspirație pentru multe cupluri.

Oana Moșneagu își sărbătorește ziua de naștere. Actrița împlinește 34 de ani

Oana Moșneagu își sărbătorește astăzi, 7 august, ziua de naștere. Soția lui Vlad Gherman împlinește 34 de ani, iar cu ocazia acestui eveniment important, Vlad Gherman nu a ezitat să îi transmită gândurile frumoase prin intermediul unei postări în mediul online.
Actorul își admiră soția și spune că este tot ce și-ar fi putut dori, precizând că femeia alături de care a ales să își petreacă tot restul vieții are un suflet plin de iubire și recunoștință.

„Astăzi este despre ea, Astăzi este despre superbitatea asta de femeie care a împlinit cică 34 de ani! 34?! Așa arată o femeie de 34 de ani? Dacă ați putea să o vedeți și voi prin ochii mei. Dacă ați putea pentru o zi să o vedeți cum zâmbește, cum râde molipsitor, cum se bucură de o plimbare, cum admiră un soare grăbit care apune, cum apreciază gesturile mici, probabil că ați vrea să îmi furați nevasta. La mulți ani, suflet bun!”, a fost declarația siropoasă, făcută de actor pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit soț și soție în luna iunie

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ajuns în fața altarului și și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu în luna iunie a acestui an. Cei doi au avut o nuntă de vis. În momentul în care a văzut-o pe femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste îmbrăcată în rochie de mireasă, pe Vlad Gherman l-a bușit plânsul.

„Este absolut superbă și când am văzut-o aranjată, coafată, machiată, m-a bușit plânsul. Chiar este un moment emoționant, este cred că ceea ce își dorește orice bărbat să trăiască și mă bucur că am putut să te văd așa”, a spus Vlad Gherman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *