Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Moșneagu a dezvăluit prețul real al rochiei de mireasă pe care l-a plătit pentru a arăta fabulos în ziua cea mare

Oana Moșneagu a dezvăluit prețul real al rochiei de mireasă pe care l-a plătit pentru a arăta fabulos în ziua cea mare

11 iun. 2024, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Oana Moșneagu a dezvăluit prețul real al rochiei de mireasă pe care l-a plătit pentru a arăta fabulos în ziua cea mare! Au existat multe specualții cu privire la sumă, dar acum actrița a pus punct zvonurilor!

Oana Moșneagu a arătat fabulos în ziua nunții și a strălucit în rochia de mireasă pe care a ales-o pentru marele eveniment. Însă, nici banii pe care i-a scos din buzunar pentru ținuta ei nu au fost deloc puțini! A căutat până a găsit rochia perfectă și a cumpărat-o fără să se uite la bani!

Câți bani a plătit Oana Moșneagu pentru rochia de mireasă

Nunta dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbiz! Au făcut furori în ziua cea mare și au fost foarte apreciați pentru nunta incredibilă pe care au organizat-o! Decorul a fost de vis, iar ei s-au completat perfect cu peisajul! Vlad Gherman a purtat un costum care i-a venit perfect, iar rochia Oanei Moșneagu a fost fabuloasă!

Acum a venit momentul ca fanii ei să afle și cât de mulți bani a plătit pentru o astfel de rochie. Nu a fost făcută la comandă, așa cum s-ar fi așteptat lumea, ci a fost cumpărată de la un magazin online.

Rochia se găsește în mai multe culori, astfel că poate fi purtată și ca simplu invitat la un eveniment, și se vinde la prețul de 7.459 de lei! Fanii au fost surprinși când au văzut cât a plătit Oana Moșneagu pentru rochie!

”Ce bine arată prețul”, ”Doamne ferește ce preț!”, ”Și eu am leșinat când am văzut prețul”, au scris fanii în comentarii.

Cei doi s-au simțit perfect la nunta lor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o nuntă exact așa cum și-au dorit! Cei doi i-au avut alături pe toți oamenii dragi, iar acest lucru a fost suficient pentru ei. Actrița a declarat că își va aminti cu drag de acea zi și de emoțiile pe care le-a trăit.

`A fost o zi foarte deosebită pentru noi și probabil că așa o să rămână până la sfârșitul vieții noastre. Ne-am creat amintiri foarte frumoase alături de cei dragi, ne-am distrat în ultimul hal, noi ne-am agitat mai mult decât ei, dar nunta a ieșit așa cum ne-am dorit noi, dar și pentru invitații noștri (…) Era emoție, era bucurie și eram foarte mândră, pentru că era așa de frumușel și îi stătea atât de bine în costum și era un amalgam de emoții pozitive oricum”, a declarat Oana Moșneagu, la Știrile Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *