Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Monea, hărțuită la „Insula Iubirii”. Ce concurent a deranjat-o pe ispită

Oana Monea, hărțuită la „Insula Iubirii”. Ce concurent a deranjat-o pe ispită

15 sept. 2023, 10:10,
BZI.ro, în Radio

Ispita Oana Monea susține că s-ar fi simțit hărțuită la „Insula Iubirii”, considerând că a fost victima unui abuz din partea unui concurent. La momentul difuzării emisiunii, un ONG care militează pentru drepturile femeilor a luat atitudine criticând în termeni foarte duri gestul lui Marius Moise. Nu în ultimul rând, Oana Monea a precizat că nu vrea să mai audă de acesta, fiind mâhnită de comportamentul lui.

Oana Monea a fost cea mai dorită ispită de la „Insula Iubirii” 2023, ea devenind cunoscută publicului din sezonul trecut. Frumoasa blondină, în vârstă de 33 de ani, se poate mândri cu o afacere proprie solidă, având un salon de cosmetică. Și totuși, anul acesta, Oana Monea a trăit o experiență neplăcută la „Insula Iubirii”.

Oana Monea, hărțuită la „Insula Iubirii”

Oana Monea, fosta ispită de la „Insula Iubirii” 2023, ar fi fost victima unui abuz, la filmări, în timpul unei întâlniri cu unul dintre concurenți. Totul s-ar fi petrecut, la sfârșitul lunii iulie, în timpul unei întâlniri cu Marius Moise, unul dintre concurenții din sezonul 7 al show-ului matrimonial, când tânăra a ajuns într-o cadă cu spumă împreună cu acesta.

Se pare că la un moment dat, Marius i-ar fi luat mâna Oanei și ar fi așezat-o în zona intimă, fără ca ispita să primească vreun semn legat de ce urma să se întâmple. Ispita s-a simțit extrem de deranjată de gestul lui Marius. Ulterior, pe rețelele sociale au apărut informații legate de incidentul prin care ar fi trecut Oana.

„M-a luat de mână și mâna mea, condusă de mâna lui, a ajuns într-o zonă intimă. Nu am 16 ani să mă emoționez la lucruri din astea mărunte, însă pentru nicio femeie, oricât de multă sau puțină experiență ar avea, nu este simplu să te trezești cu astfel de gesturi. Mă bucur că am putut să mă stăpânesc și să nu îi răspund cum mi-aș fi dorit cu adevărat să îi răspund. Am simțit că nu știe ce înseamnă respect, bun simț, sentimente, el știe doar ce înseamnă atracție sexuală și atât.”

Pe pagina de Instagram „Centru Filia”, ONG pentru drepturile femeilor, a apărut mesajul următor:

‼️Acesta este un act de hărțuire sexuală și nu are ce căuta în niciun joc de seducție. Doar DA înseamnă DA! Orice interacțiune de natură sexuală trebuie să se bazeze înainte de toate pe Consimțământ.

Oana Monea, deranjată de comportamentul lui Marius Monea

Și totuși, momentul respectiv a fost prezentat în postările oficiale ale emisiunii în termeni foarte incitanți. „Oana Monea și Marius Moise au fost filmați în ipostaze tandre în cada plină de spumă. Ce a urmat” / „Între Marius Moise și ispita Oana Monea a avut loc o apropiere neașteptată” / „Imagini interzise minorilor” / „Ce i-a făcut concurentul pe sub apă ispitei”.

Și totuși, hărțuirea sexuală nu este o „ipostază tandră”, „o apropiere neașteptată” sau un simplu clickbait. Aceste titluri minimalizează gravitatea actului și îl prezintă ca pe o sursă de divertisment.

Marius Moise a intrat la „Insula Iubirii” cu iubita pe care o avea la momentul respectiv, Bianca Giurcă, pentru a-și testa relația. În timpul emisiunii, între Marius și ispita Oana au avut loc mai multe interacțiuni și întâlniri, dar nu s-a înfiripat nicio idilă între ei. Mai mult, Oana declara că nu vrea să mai audă de Marius, fiind extrem de mâhnită de comportamentul lui.

„Momentan, până la sfârșitul emisiunii, până când se termină emisiunea nu am voie să vorbesc absolut nimic, dar nu îmi mai puneți întrebări despre omul ăsta. Atât vreau să vă spun! Nu există pentru mine omul ăsta, dar o să vă povestesc dacă mai țin sau nu legătura cu el”, spunea în urmă cu ceva timp Oana Mone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024