Prima pagină » Cancan » Oana Monea de la ,,Insula Iubirii” a ajuns pe mâna medicilor. Focoasa blondină a transmis un mesaj îngrijorător

Oana Monea de la ,,Insula Iubirii” a ajuns pe mâna medicilor. Focoasa blondină a transmis un mesaj îngrijorător

03 aug. 2023, 09:42,
în Cancan

Oana Monea de la ,,Insula Iubirii” a ajuns pe mâna medicilor. Frumoasa ispită de la celebrul show matrimonial trece prin momente extrem de grele și se simte epuizată. Se pare că vedeta are un program încărcat și muncește până la epuizare. Oana Monea a mărturisit că a ajuns la spital de urgență, iar medicii i-au recomandat un tratament complex. Recent, focoasa blondină a transmis un mesaj îngrijorător.

Oana Monea de la ,,Insula Iubirii” a ajuns pe mâna medicilor

Oana Monea este una dintre cele mai dorite ispite de la ,,Insula Iubirii.” Blondina încinge imaginația bărbaților veniți în competiție să își testeze fidelitatea și partenerele de viață. Focoasa ispită arată spectaculos și se folosește de farmecul ei, așa că puțini sunt cei care îi pot rezista.

În ultima vreme, Oana Monea s-a confruntat cu stări de rău, amețeală și epuizare cronică. Ispita a declarat că muncește prea mult și nu are un program echilibrat, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

„Uneori… munca mă epuizează și atunci când mai este vorba și de un tratament, organismul meu cedează. Nu îmi plac pastilele, nu îmi place să fac niciun fel de tratament și asta pentru că organismul meu respinge orice înseamnă pastilă.

Asta s-a întâmplat și când a trebuit să fac acest tratament pentru antibiotic și tot organismul meu s-a dat peste cap… ceva rău, iar de atunci eu nu pot să-mi mai revin, dar asta nu înseamnă că nu îmi fac treburile zilnice la fel de bine.”, a declarat blondina.

Ispita a avut parte de un moment delicat în emisiune

Oana Monea are rolul de ispită în show-ul matrimonial ,,Insula Iubirii.” Tânăra s-a apropiat în ultimul timp de Marius Moise, intrat în competiție împreună cu iubita sa. Blondina a fost deranjată de un gest mult prea îndrăzneț al bărbatului.

Oana Monea și Marius Moise au avut un date și au ajuns într-o cadă cu spumă. Marius Moise a luat-o de mână, pe sub apă, și i-a dus mâna în zona intimă. Ispita a fost revoltată de gestul partenerului ei de întâlnire.

„Pentru că nu erau camere, pentru că era foarte multă spumă în apă, Marius m-a luat de mână. Și mi s-a părut un gest drăguț să mă ia de mână pe sub apă. Am crezut că e și el un pic tandru, romantic.

Însă, din păcate, mâna mea condusă de mână lui a ajuns într-o zonă intimă. Nu am 16 ani să mă emoționez la lucruri din astea mărunte. Însă, pentru nicio femeie, oricât de multă sau puțină experiență ar avea, nu este simplu să te trezești cu astfel de gesturi.

Mă bucur că am putut să mă stăpânesc și să nu-i răspund cum și-ar fi dorit cu adevărat să îi răspund. Am simțit că nu știe ce înseamnă respect, bun simț, sentimente, el știe doar ce înseamnă atracție sexuală și atât.”, a precizat ispita Oana Monea.

Oana Monea a ajuns de urgență la spital din cauza epuizării și a programului încărcat. Blondina le-a transmis fanilor ei că va lua un tratament complex pentru a-și reveni și speră să treacă cu bine peste acest episod nefericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *