Prima pagină » Cancan » Oana Mizil a vorbit despre mătușa ei, în ziua înmormântării acesteia! Dezvăluiri dureroase despre Sonia Donca

Oana Mizil a vorbit despre mătușa ei, în ziua înmormântării acesteia! Dezvăluiri dureroase despre Sonia Donca

27 oct. 2021, 12:37,
în Cancan

Oana Mizil a vorbit despre mătușa ei, ieri 26 octombri 2021, când a avut loc înmormântarea acesteia. Nepoata Soniei Donca a mărturisit că durerea este extrem de mare și că mătușa sa a fost ca o mamă, pentru că a crescut-o.

Oana Mizil a mărturisit că a stat cu Donca până în ultima clipă și că a ținut-o de mână.

Oana Mizil, despre Sonia Donca

Oana Mizil a povestit, vizibil afectată, despre relația pe care a avut-o cu mătușa sa.

„Foarte greu, pentru că Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut, de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea.

A vrut să o vadă pe fetița mea și m-a întrebat unde este fata. I-am povestit Mariei, am pregătit-o și am adus-o pe fetiță și a stat de vorbă cu ea și zâmbea. A zis că o să aibă grijă de ea și că o va proteja de acolo de unde se duce, adică de la Doamne Doamne.

De la Donca și de la toată familia am învățat modestia, am învățat să fim oameni, să zâmbim.

Îmi este greu și acum când mă gândesc la ea. Am învățat să nu arătăm greutățile prin care trecem. A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut sp îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apăut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi”,  a spus Oana Mizil, la un post de televiziune.

Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil, s-a stins din viață

Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil, s-a stins din viață pe 23 octombrie. În luna mai a acestui an, Serghei cerea ajutorul internauților pentru a o salva pe Sonia Donca. Serghei publica un mesaj, care a fost distribuit de sute de persoane, prin care-i ruga pe internauți să meargă să doneze sânge, orice grupă, însă să specifice că este pentru Sonia.

Oana Mizil și Marian Vanghelie au un îngeraș de fetiță

De când a devenit mamă pentru prima oară, viața Oanei Mizil s-a schimbat radical, iar prioritățile sale se învârt în jurul micuței cu par bălai și ochi albaștri. Și, pentru că Măria este atât de dulce încât nu ai cum să n-o pozezi nonstop, mama ei a organizat o ședință foto profesionistă, iar pozele puse apoi pe Facebook au fost lăudate și admirate de toți internauții.

 „Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii. Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc”, declara Oana Mizil în urma cu câțiva ani.

În vara acestui an, Marian Vanghelie ar fi fost acuzat ca a agresat-o pe Oana Mizil. Într-un final lucrurile s-au dovedit a fi doar o exagerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *