Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Matache și Răzvan Miheț au finalizat divorțul. Ce decizie au luat în privința copiilor

Oana Matache și Răzvan Miheț au finalizat divorțul. Ce decizie au luat în privința copiilor

26 apr. 2023, 12:27,
în Radio

Oana, sora Deliei Matache, și Răzvan Miheț au finalizat divorțul, cei doi optând pentru desfacerea căsătoriei la notar. Cea mai importantă problemă a acestora o reprezenta custodia celor doi copii pe care îi au împreună. În cele din urmă, Oana Matache și tatăl copiilor au căzut de acord asuptra acestui aspect.

Oana Matache a ținut primele pagini ale tabloidelor, după ce în urmă cu câteva luni a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu un tânăr. La scurt timp după ce imaginile au apărut în spațiul public, aceasta și-a asumat relația cu Radu Siffredi, cu care locuiește în prezent alături de cei doi copii ai ei. Șocul a fost imens pentru opinia publică și se pare că și pentru mama artistei.

Nu a trecut mult până când Gina Matache a intervenit și i-a declarat război noului iubit al fiicei sale, Radu Siffredi. Aceasta a precizat că este total împotriva relației lor, mai ales că toată lumea știa că tânăra era căsătorită cu Răzvan Miheț în momentul în care se afișa cu noul iubit. Acum, după ce apele s-au mai liniștit, Oana și tatăl copiilor ei au divorțat la notar.

Oana Matache și Răzvan Miheț au finalizat divorțul

Oana și Miheț au păstrat discreția atunci când s-au despărțit, iar tânăra a ales să-și ia copiii și să se mute împreună cu noul ei iubit, Radu Siffredi. Ei bine, se pare că aceștia au continuat să păstreze discreția și după ce ar fi divorțat la notar! Conform jurnaliștilor de la Cancan.ro, cei doi ar fi semnat actele cu puțin timp înainte de Paște, iar acum ambii își pot vedea liniștiți de viață, așa cum vor, fără ca nimeni să-i mai poată critica în vreun fel.

Cât despre Jessie și Bogdan, copiii pe care îi au împreună, Oana Matache și Răzvan Miheț nu ar fi întâmpinat neînțelegeri. Aceștia au optat pentru custodia comună, domiciliul celor mici fiind stabilit la mamă, însă afaceristul poate să vină oricând să-i viziteze. De asemenea, se pare că de toate cheltuielile celor doi copii s-ar ocupa omul de afaceri, mai notează sursa citată.

Ce spune Gina Matache despre divorțul fiicei

Încă de la apariția scandalului, mama Oanei Matache a criticat vehement relația pe care fiica ei și-a asumat-o cu Radu Siffredi. Astfel, în tot acest timp ea s-a afișat ori de câte ori a avut ocazia cu Răzvan Miheț. Acum, însă, după ce s-a aflat că fata ei cea mică a divorțat de ginerele preferat, Gina Matache nu a mai fost la fel de vocală precum o știam cu toții. Ba chiar, artista a fost destul de rezervată în declarații și nu a vrut să confirme divorțul, însă a dat de înțeles că acest lucru s-a întâmplat.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r. – a Oanei și a lui Răzvan). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele, sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r. – divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat Gina Matache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *