Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Matache, primele declarații de la izbucnirea scandalului: „Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat”

Oana Matache, primele declarații de la izbucnirea scandalului: „Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat”

08 mart. 2023, 21:20,
în Cancan ultimă oră

De câteva săptămâni, noua relație a Oanei Matache a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte din lumea mondenă. Pe lângă o mulțime de oameni care o critică pe sora artistei, de departe cea care se opune cel mai tare noii legături amoroase a blondinei este chiar Gina Matache, mama acesteia.

De când Oana și Radu Siffredi au început să se afișeze public, mama blondinei a răbufnit pe contul ei de Instagram, acolo unde a făcut mai multe postări prin intermediul cărora și-a exprimat în mod public dezacordul față de noua relație a fiicei sale, dar și față de Radu.

Oana Matache, primul răspuns pentru mama ei după ce aceasta l-a criticat pe Radu Siffredi

Până acum, Oana a evitat să își spună părerea pe marginea acestui scandal, însă iată că de această dată nu s-a mai abținut și a răbufnit pe contul ei de Instagram.

Blondina a mărturisit public că nu îi place modul în care mama ei a reacționat, mai ales având în vedere că nu îl cunoaște personal pe Radu.

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal(pe care nu l-am început eu), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de „hate general” dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”, a scris Oana Matache, pe contul ei de Instagram.

Oana, dezvăluiri după ce a fost criticată pentru relația pe care o are cu Radu Siffredi

În cadrul aceleiași postări, Oana a spus câteva cuvinte și despre relația pe care o are cu noul ei iubit. Sora Deliei Matache le-a răspuns vehement celor care o critică și le atrage acestora atenția că nu știu nimic despre relația ei, așa că nu au dreptul să o critice.

„Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult ca acest „scandal” să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să îmi trăiesc viața și să îmi educ copiii”, a mai spus Oana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *