Prima pagină » Cancan » Oana Matache nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Cu ce probleme de sănătate se confruntă sora Deliei

Oana Matache nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Cu ce probleme de sănătate se confruntă sora Deliei

06 ian. 2022, 15:46,
în Cancan

Mereu zâmbitoare și energică, Oana Matache nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Artista are o căsnicie frumoasă și se bucură de rolul de mamă. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei. În ultima perioadă, vedeta a trecut prin momente dificile. Puțini sunt cei care știu cu ce probleme de sănătate se confruntă sora Deliei.

Oana Matache arată spectaculos și nu ține cont de vârstă

Oana Matache, sora celebrei cântărețe Delia, se declară o femeie împlinită la o vârstă surprinzătoare. Vedeta s-a retras din lumea mondenă, însă atrage privirile tuturor la fiecare apariție publică.

Sora Deliei Matache are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani alături de Răzvan Miheț. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia sunt extrem de discreți și se afișează destul de rar la evenimentele mondene.

La vârsta de 30 de ani, frumoasa artistă are un fizic de invidiat. Aceasta arată spectaculos după cele două nașteri, iar fotografiile de pe rețelele de socializare sunt apreciate de internauți.

Oana Matache are doi copii frumoși de care este tare mândră, Jessica și Bogdan. Dincolo de succesul pe plan profesional, Oana Matache are parte de împliniri și în viața privată.

De când este mămică, sora Deliei se bucură din plin de viață și de momentele frumoase alături de cei doi copii. Mai mult, vedeta a precizat că are parte de provocări în fiecare zi. Oana Matache a mărturisit cum este ea în ipostaza de mamă și care au fost momentele cele mai grele.

,,De la copiii mei am învățat că, oricât de pregătit consideri că ești să ai copii și să ți-i educi, vremurile se schimbă în permanență. În ultima vreme mult mai accelerat decât înainte, zic eu. 

Surpriza este că habar nu ai pentru ce să-i pregătești. Și atunci trebuie să-i mai asculți și pe ei. Să vezi ce nevoi au și care e mediul lor înconjurător. Și să nu te opui atât de mult.”, a declarat Oana Matache.

O altă vedetă care se menține în formă și se bucură de rolul de mamă este prezentatoarea Octavia Geamănu. Aceasta are un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte în mediul online.

Prin transformări fizice uimitoare a trecut și Feli Donose, care a slăbit spectaculos. Cântăreața a suferit enorm și s-a confruntat cu depresia după ce a fost criticată de cei din jur pe vremea când era grasă.

Ce probleme de sănătate are sora Deliei Matache

Dincolo de energia debordantă și zâmbetul afișat, Oana Matache se confruntă de mai mulți ani cu probleme de sănătate. Frumoasa artistă a încercat să ascundă boala de care suferă și să o țină sub control. 

Oana Matache a aflat în adolescență că are psoriazis, o boală inflamatorie cronică. Vedeta a preferat să nu vorbească despre această boală deoarece mulți consideră că este contagioasă. De când  a primit diagnosticul, sora Deliei urmează un tratament strict și are grijă să nu i se agraveze această afecțiune a pielii.

,,Acum mulți ani, undeva prin adolescență, descopeream că am o mică leziune roșie pe braț care se numește psoriazis. De atunci am făcut schimbări majore în viața mea și în rutina mea de îngrijire a pielii.”, a mărturisit artista.

Recent, Oana Matache a trecut prin momente dificile după ce băiețelul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe Instagram vedeta a scris un mesaj pentru internauți, dezvăluind ce probleme de sănătate are fiul ei, Bogdan.

În ceea ce privește relația Oanei Matache cu sora ei celebră, este știut faptul că cele două sunt extrem de apropiate și se susțin mereu. Delia Matache a vorbit în nenumărate rânduri despre relația frumoasă pe care o are cu sora ei, chiar dacă aceasta o mai sancționează uneori pentru aparițiile controversate.

La vârsta de 30 de ani, Oana Matache arată spectaculos și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Cu toate că se confruntă cu o problemă de sănătate de mai mult timp, aceasta se bucură de aprecierea publicului și de familia ei frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *