Prima pagină » Cancan » Oana Marica și Alex Bodi, dispuși să își asume relația. Focoasa șatenă l-a cucerit iremediabil pe afacerist

Oana Marica și Alex Bodi, dispuși să își asume relația. Focoasa șatenă l-a cucerit iremediabil pe afacerist

16 iul. 2021, 12:01,
BZI.ro, în Cancan

Oana Marica și Alex Bodi sunt la un pas să își asume relația. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre într-un restaurant din București. Aceștia erau dezinvolți și părea să nu le pese de privirile curioșilor.

După ce a fost cu Bianca Iordache și a petrecut câteva nopți alături de Justyna Gradek, controversatul antreprenor este acum cu Oana Marica, aka Bunesa.

Oana Marica și Alex Bodi formează un cuplu

Frumoasa șatenă l-a cucerit iremediabil pe afacerist și, dacă, unii mai aveau nevoie de conformări, drept dovadă este filmarea apărută pe social media cu cei doi, care s-au distrat de minune noaptea trecută într-un restaurant situat în zona de nord a Capitalei.

Pe înregistrarea urcată de divă pe IG Story în jurul orei 04:00 în această dimineață se vede cum se ating și se îmbrățișează pasional. Și… în tot acest timp, fostul soț al Biancăi Drăgușanu o ține foarte strâns în brațe pe actuala lui iubită.

Fosta iubită a dinamovistului Marius Niculae deține un salon de înfrumusețare și își face vacanțele pe cele mai exotice plaje din lume – imaginea de mai jos a fost făcută în timpul sejurului de pe Orange Island.

Alex Bodi, despre fosta iubită

Invitat la Antena Stars, Alex Bodi a desființat-o pe Bianca Iordache.

„Pe mine mă amuză chestia asta. Nu aveți și voi un buton de stop? Cred că vorbește prea mult. Cine vorbește de cine? Cine e ca să îi luați atâtea interviuri? Dacă spune că schimb femeile ca pe șosete, cine se consideră șosetă se schimbă, nu știu, habar nu am. Eu am tăcut, dar nu știu ce tot alimentează atât, pentru ce? Nu-i găsesc o rubrică să aibă și ea o activitate zilnică?”,a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Totodată, Bodi susține că Bianca Iordache nu are motive să iasă în public și să vorbească despre el.

Alex Bodi, mai bogat ca niciodată

Alex Bodi, un împătimit al vieții de lux, are mașini de sute de mii de euro, colecția ridicându-se la o valoare de aproximativ două milioane. La fel de bine stă fostul Biancăi și la capitolul ceasuri.

De-a lungul timpului, s-a afișat cu o multitudine de ceasuri scumpe, care depășesc o valoare cumulată de 2 milioane de euro.

Cele mai multe dintre ceasurile lui Bodi sunt ediții limitate, cărora le crește valoarea în timp și devin mult mai scumpe pe piața second-hand, față de prețul inițial.

AUDEMARS PIGUET este unul dintre cele mai exclusiviste branduri de ceasuri din lume. Compania a fost înființată în 1875 de Jues Louis Audemars și Edward Auguste Piguet, iar sediul AP este în Le Brassus, Elveția. Modelul cel mai cunoscut al manufacturii AP este Royal Oak.

Ceasul este făcut din aur alb și sute de diamante. Nu este produs de Audemars Piguet în fabrică: a fost făcut în acest fel pe comandă, iar Alex Bodi îndrăgește acest model. Este un AP Royal Oak normal, care a fost „customizat” cu diamante, metodă des întâlnită. Este, de altfel, și unul dintre modelele preferate de bijutieri.

Singurul model masculin făcut de AP făcut în fabricile elvețiene cu diamante integral este Ref. 26473BC.ZZ.8043BC.01 . Sunt folosite 484 de diamante tăiate în formă de baghetă, iar prețul este uluitor: peste un milion de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *