Prima pagină » Cancan » Oana Mareş are convingerea că prima dragoste e esenţială. Cine a fost primul iubit al vedetei

Oana Mareş are convingerea că prima dragoste e esenţială. Cine a fost primul iubit al vedetei

03 sept. 2021, 12:57,
în Cancan

Oana Mareş, fosta soție a lui Augustin Viziru, s-a născut pe 8 mai în București, România. Aceasta a avut o carieră de succes ca și prezentatoare tv. Vedeta a prezentat știrile sportive la Național tv după care a primit o ofertă de la GSP tv unde a și plecat.

Înainte de a începe să lucreze în televiziune aceasta a fost crupier în cazinou.

Cum a devenit cunoscută Oana Mareş

Oana Mareş a devenit cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu Augustin Viziru, însă și cariera ei din televiziune a reușit să o propulseze. Vedeta a fost mereu apreciată grație frumuseții și spiritului ei.

Oana a fost implicată într-un scandal care ar fi dus la divorțul de Augustin Viziru. Aceasta a fost filmată de paparazzi de la Ciao în apartamentul unui alt bărbat. La puțin timp după acel moment relația celor doi, care dura de 11 ani, s-a sfârșit.

Augustin Viziru a comentat acel episod spunând că nu regretă nimic.

“Sunt foarte orgolios de felul meu. Uita-te puțin la Natanticu. Tu ai putea să ai ceva sexual cu el? Eu niciodată nu m-aș fi dus acolo să mă expun, mai ales că am meseria pe care o am. Natanticu a fost și la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă…

Vreau să lămuresc problema asta și să fie clar. Nu m-am gândit nicio secundă că se va interpreta așa. Ei nu făceau sex, e lipsit de profesionalism să spun exact ce făceau în acel apartament. Eu știam exact de ce s-a dus ea acolo, se mai dusese înainte. Natanticu și Oana colaborau pentru emisiunea ei și scriau texte în acea seara. Cam asta a fost”, a mai spus Augustin Viziru.

Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, s-a îmbogățit alături de soțul ei, Dragoș Săbăreanu cu care a pus o afacere pe picioare. Cei doi și-au unit destinele în anul 2014. Anunțul a fost făcut pe Facebook după ce și-au schimbat statusul.

Ce spune vedeta despre prima dragoste

Oana Mares consideră că prima dragoste are un rol important viață fiecărei femei. Vedeta a vorbit deschis despre prima ei dragoste într-o postare pe o rețea de socializare.

“Observând doi adolescenţi ţinăndu-se de mână, fericiţi că işi aparţin în acel moment unul altuia, mi-am adus aminte cât de importantă este prima dragoste, prima relaţie adevărată. Mă gândeam la toate adolescentele care işi trăiesc premierele şi mă întrebam dacă ele sunt conştiente că acum se instalează setări pentru toată viaţa şi fiecare alegere va fi influenţată de ceea ce trăiesc în această primă iubire.” , scria aceasta.

Povestea ei de dragoste a început în ultimul an de liceu, după cum a recunoscut chiar ea.

“Eu am fost norocoasă să-l cunosc pe el în clasa a 12 a. Ne aflam în aceeaşi etapă a vieţii, în realităţi diferite, la licee diferite. Dar ne-am intâlnit şi de-atunci , fix din acel moment , eu una am ştiu că toată corabia mea îşi schimbă cursul. Motiv pentru care m-am împiedicat şi m-am făcut de râs:))))

El era un băiat revoltat, uşor trist, convins că duritatea este calea către respect. Facultatea nu intra în calculele lui, mai ales că părinţii aveau dorinţa asta, iar el ar cam fi făcut orice să nu le îndeplinească niciuna.

Eu îmi făceam planuri pentru facultate, abia aşteptam să încep noua etapă a vieţii şi trăgeam tare pentru bac. După ce am depăşit mirarea că ne-am cunoscut şi trăim ceva atât de intens şi de frumos ne-am dat seama că drumurile noastre nu se mai pot despărţi, altfel vom muri de dor. Ne trezeam împreună, mâncam împreună, mergeam peste tot impreună, invăţam impreună… eu eram noi, aceşti siamezi ce leşinau dacă depăşeau perimetrul şi pierdeam contactul”, povesteşte Oana.

Oana Mareș s-a mutat împreună cu primul iubit la o vârstă fragedă

“Planurile s-au schimbat. Din copilul rebel, derutat, a devenit acest bărbat care voia să meargă la facultate, să ne mutăm împreună, să ne facem prieteni, să creştem împreună, să ne deschidem o pensiune agroturistică şi să facem mulţi copii.

Iniţialele noastre formau cuvântul OM…

Şi da, am plecat împreună în Capitală. Şi da, am încept să studiem management agroturistic şi toată lumea ne iubea pentru ceea ce emanam. Şi ne-am logodit, la biserică, cu naşi şi cu alai şi am petrecut . Şi ne-am mai şi certat şi am plâns și ne-am iertat pentru că frica ne însoţea peste tot, frica de dor, teama că nimic nu va egala ce trăim noi.

Trei ani de iubire cu un om curajos şi mişto ca el m-au făcut să nu accept nicodată mai puţin de la un bărbat. Dacă nu m-am mai simţit iubită, specială, nu am mai rămas în relaţie. Fiecare compromis făcut trăda fata care ştia bine ce este iubirea. Şi pentru fiecare compromis am suferit şi mi-am dorit răul pentru că nu mai eram demnă de povestea mea”, a incheiat Oana Mareș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *