Prima pagină » Actualitate » Oana Lovin și Codruța Cerva, reacție după ce Nicușor Dan a vorbit de „panarame“: „Pupă mama pe tine de puișor dar ți-ai dat foc la valiză singurel!“

Oana Lovin și Codruța Cerva, reacție după ce Nicușor Dan a vorbit de „panarame“: „Pupă mama pe tine de puișor dar ți-ai dat foc la valiză singurel!“

22 sept. 2020, 10:32,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Oana Lovin și Codruța Cerva au reacționat după ce Nicușor Dan le-a făcut „panarame”. Cele două cunoscute protestatare s-au arătat revoltate de modul în care înțelege să se exprime candidatul PNL PST PLUS la Primăria Capitalei.

Oana Lovin a făcut trimitere la afirmațiile Clotildei Armand, care în urmă cu câteva zile a fost făcută „panaramă“ și îi transmite lui Nicușor Dan că se vor întâlni

„Nicușor Dan a făcut-o «panaramă» de periferie pe Gabriela Firea, apoi, în loc să-și prezinte scuzele, a cotit-o și a zis că se referea la mine și la Codruta Cerva. Coincidența naibii, acum câteva zile doamna Clotilde Armand se revolta că a fost făcută “panaramă” și a catalogat acest fapt drept mizerabil. Sunt curioasă ce părere are acum despre afirmațiile lui Nicușor Dan. Iar noi doi Nicușoare, ne mai vedem”, susține Oanei Lovin.

Oana Lovin și Codruța Cerva, reacție după ce Nicușor Dan a vorbit de „panarame“

Codruța Cerva a fost mai acidă în reacție și îi transmite lui Nicușor Dan că și-a „dat foc la valiză“.

„Mno, Nicușor Dan ne-a făcut panarame. Pupă mama pe tine de puișor dar ți-ai dat foc la valiză singurel.  Nu-i bai dar promit să fiu panaramă cu tine data viitoare. Să simți bine și promit să nu ne uiți niciodată. Și noaptea când o să ne visezi, să te trezești speriat, că ai avut un coșmar. Promit Plicusoare”, a scris Codruța Cerva.

Gabriela Firea, după afirmaţiile lui Nicuşor Dan: „Je suis Panarama“

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a distribuit pe Facebook mesajul Danei Budeanu, „Je suis Panarama”, făcând referire la afirmaţiile făcute de Nicuşor Dan.

„Sunt şi voi fi mereu alături de toate femeile! Am încercat să le uşurez viaţa pe cât posibil. Ele duc greul! Nu sunt “panarame”, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, soţii, prietene, iubite. Ca şi mine”, a scris Gabriela Firea.

Ce a spus Nicușor Dan

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de la PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, a declarat că că la alegerile locale de duminica aceasta se va da „o luptă de valori” în care el nu vrea să-i spună fetiței sale că „o panaramă este mare vedetă”. Dan a mai spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”.

A încercat să dreagă busuiocul, dar a făcut mai rău

Inițial, s-a spus că Nicușor Dan a făcut-o „panaramă” pe Gabriela Firea. Apoi, candidatul a zis că nu s-a referit la ea, ci la Oana Lovin și Codruța Cerva. Pe cine a jignit nu este foarte clar, dar a transmis un mesaj ulterior.

„Ca să fie totul foarte clar:

Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”. Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități.

Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale și care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *