Prima pagină » Cancan » Oana Lis va moșteni toată averea familiei. Viorel Lis și-a făcut testamentul

Oana Lis va moșteni toată averea familiei. Viorel Lis și-a făcut testamentul

11 ian. 2022, 11:05,
în Cancan

Fostul primar general al Capitalei, Viorel Lis, și-a făcut testamentul, iar Oana Lis, soția sa, va moșteni toată averea familiei. Cum fostul edil are o vârstă înaintată, iar problemele de sănătate nu-i dau pace, acesta încearcă să-și pună lucrurile în ordine pentru când nu va mai fi. Astfel, toată averea adunată de acesta dar și afacerile familiei îi vor reveni Oanei Lis.

Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, iar în plus, la sfârșitul anului trecut, s-a infectat și cu temutul virus și a fost internat la spital. Fostul primar al Capitalei și-a cunoscut actuala soție pe când aceasta avea doar 18 ani. Înainte de Oana Lis, Viorel a mai avut două căsnicii, din care are un băiat și o fată. Viorel Lis a divorțat de cea de-a doua soție în 1999 pentru a fi împreună cu Oana, cu care s-a căsătorit abia în 2011. Acum, fostul edil încearcă să-și pună lucrurile în ordine, deoarece simte că sfârșitul îi este aproape. Astfel, el vrea să-i lase actualei soții, Oana, întreaga avere, dar și afacerile familiei.

Oana Lis va moșteni toată averea familiei

Oana Lis, în vârstă de 42 de ani, a preluat integral de la soțul ei singurul business pe care îl are acesta. Este vorba despre o firmă care are ca obiect principal de activitate „agenții de publicitate” și la care Oana a devenit unic asociat și administrator. Acest lucru s-a întâmplat încă din 2016, atunci când Viorel Lis a ieșit de tot din afacere. Până atunci, Viorel Lis avea 5% din părțile sociale, pe care i le-a cedat soției sale, care a devenit asociat unic.

Firma Oanei Lis, „Atractiv Trading SRL”, a produs în 2020 doar 934 de lei și a înregistrat un deficit de peste 36.000 de lei, datoriile societății ajungând până la 795.000 de lei. Agenția nu are niciun angajat și nu mai avusese activitate din anul 2001.

Pe de altă parte, Viorel Lis a spus răspicat că Oana va fi singurul lui moștenitor, deși el a mai fost căsătorit și are doi copii. Fostul primar al Capitalei a explicat că și-a încheiat socotelile cu fostele soții la momentul partajului, așa că tot ce are acum îi va reveni Oanei Lis.

Viorel Lis are o fată și un băiat din mariajele anterioare

Înainte de Oana, Viorel Lis a fost căsătorit de două ori, prima dată cu Elena, din acest mariaj rezultând Adrian Lis, care în prezent este un artist plastic foarte apreciat peste hotare. Apoi, Viorel a fost însurat cu Tudora Gheorghe, din această căsnicie având-o pe fiica sa Alina. Oricum, el și-a găsit fericirea alături de Oana Lis, cu care este împreună de peste 22 de ani. Mai mult, el a spus răspicat că toată averea sa îi va rămâne actualei soții.

„Ea e moștenitoarea mea! Și acum, dacă nu ar fi ea, cred că nu aș putea să mai trăiesc. Am probleme de sănătate. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că «vai, dacă ești primar, te-ai îmbogățit». Dar eu trăiesc din pensie, la ora actuală”, a spus Viorel Lis într-o emisiune TV.

Oana și Viorel mai dețin un apartament în București, care a fost trecut și acesta pe numele soției, tocmai pentru a nu mai exista probleme legale. Fostul primar mai deține și câteva terenuri în județul Argeș. Așadar, când Viorel va muri, Oana Lis va moșteni toată averea familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *