Prima pagină » Cancan » Oana Lis, sătulă să tot fie criticată și jignită. Ce i se reproșează cu privire la soțul ei

Oana Lis, sătulă să tot fie criticată și jignită. Ce i se reproșează cu privire la soțul ei

02 iul. 2024, 10:26,
BZI.ro, în Cancan

Oana Lis s-a săturat să tot fie criticată și jignită de internauți, care îi reproșează câte și mai câte cu privire la soțul ei. Este binecunoscut faptul că Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni având nevoie de îngrijire medicală în permanență. În acest sens, Oana Lis este nevoită să vândă de prin casă pentru a face față cheltuielilor.

Oana Lis trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și a ales să își împărtășească frustrările și nevoile cu prietenii virtuali.

Oana Lis, sătulă să tot fie criticată și jignită

Este deja bine cunoscut faptul că Oana Lis trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și a ales să își împărtășească frustrările și nevoile cu prietenii virtuali. Vedeta a dezvăluit pe Facebook că aparatul de aer condiționat din casă s-a stricat, ceea ce reprezintă o problemă majoră pentru soțul ei în contextul temperaturilor ridicate din această perioadă.

Această situație a stârnit o serie de reacții din partea urmăritorilor săi, unii oferindu-i sugestii și sprijin moral, în timp ce alții au criticat-o pentru gesturile sale. Chiar și așa, Oana Lis continuă să lupte pentru a-i asigura soțului său condiții decente de viață, dovedind o dată în plus că este dispusă să facă sacrificii considerabile.

„Pff, tot ce-mi trebuia pe căldura asta, s-a stricat aerul condiționat și nu mai sta încărcat cu freon, e și foarte vechi. Acum trebuie sa mai vând iar niște lucruri, chestii… că pensia intră abia peste 2 săptămâni… acum ca să rezolv situația trebuie pentru că Vio sta numai acasă și e cardiac și se sufocă de la căldură. Așa că, dați-mi idei, vă rog, ce să mai pun la vânzare!? Puup”, a scris Oana Lis pe Facebook.

La bine și la greu…

„20 ani am auzit de la lume… şi lumea generală, şi rude, şi apropiați… că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu. Acu, la greu, e singur şi bolnav, dependent de mine. Acum, la greu, când îmi vând din rochii să-i cumpăr suplimente și ce mai are nevoie extra de rețete compensate… Lumea… Ești rea, că cerșești!!! Oricum, nimeni nu cerșește de bine. Dacă eram acum cu de toate, în Monaco, nu vindeam nimic. Am trăit să o aud și p-asta!!!

Măi, cum o dai, nu e bine. Puteam foarte bine să-mi iau rochia pe mine și să plec în Dubai și să las totul în spate dar nu am eu sufletul ăsta. Lumea… rămâne cu comentatul aiurea, făcându-şi păcate cu aceste răutăți fără bază… Lume multă, oameni puţini”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

Oana Lis a postat recent că a scos la vânzare mai multe bunuri, printre care o pereche de cercei, un ceas și o carte de bucate semnată Gordon Ramsay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *