Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Lis, primele declarații după ce s-a infectat cu noul coronavirus! Viorel Lis, în stare gravă la spital: „Vă rog să ne țineți pumnii”

Oana Lis, primele declarații după ce s-a infectat cu noul coronavirus! Viorel Lis, în stare gravă la spital: „Vă rog să ne țineți pumnii”

13 nov. 2021, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Oana și Viorel Lis s-au infectat cu noul coronavirus! Primele declarații ale celor doi.

Oana și Viorel Lis au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. În timp ce fostul edil al Capitalei a ajuns fost internat de urgență la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, Oana Lis se tratează împotriva virusului acasă.

În urmă cu puțin timp, Oana Lis a făcut primele declarații pe pagina ei de Facebook. Vedeta a etichetat ca locație Institutul Mate Balș din Capitală, unde soțul ei a anunțat că trebuie să revină pentru a face mai multe injecții. Vedeta le-a cerut urmăritorilor ei să îi transmită energie pozitivă pentru a putea trece amândoi cu bine peste această perioadă dificilă, de care s-au ferit încă de la debutul pandemiei.

„Un om sănătos poate avea o mie de visuri.😉 Însă un om bolnav are un singur vis… să fie sănătos. 😐😇🙏 Avem amândoi covid, Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această

Mihai Mitoșeru i-a transmis Oanei Lis că se roagă pentru sănătatea lor.

„Doamne ajuta! Sănătate! Ma rog pt voi!”, a fost reacția celebrului prezentator tv, în secțiunea de comentarii.

Oana și Viorel Lis au fost infectați cu noul coronavirus

Viorel Lis, primele declarații de pe patul de spital: „Sunt terminat la plămâni”

Pentru că starea lui de sănătate nu este una bună, Viorel Lis a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, ca să fie în permanență subsupravegherea specialiștilor. În cadrul unei intervenții la o emisiune televizată, fostul edil al Capitalei a anunțat că plămânii îi sunt foarte afectați din cauza virusului.

„Sunt terminat la plămâni.

Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r. Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a povestit Viorel Lis, în cadrul unei emisiunii tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *