Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Lis nerăbdătoare să devină mamă. Face schimbări prin casă, în așteptarea copilului

Oana Lis nerăbdătoare să devină mamă. Face schimbări prin casă, în așteptarea copilului

10 mai 2021, 17:35,
în Cancan ultimă oră

Oana Lis este pe cale să-și îndeplinească dorința vieții ei. Soția lui Viorel va deveni mamă pentru prima dată și este nerăbdătoare și entuziasmată în același timp. Oana nu pierde vremea și a început deja pregătirile pentru marele eveniment: întâlnirea cu copilul ei. Soții Lis vor adopta un copil, iar Oana spune că este convinsă că la anul va deveni mămică.

Dintre cei doi, Oana este cea mai nerăbdătoare să devină părinte. S-a ocupat de toate chestiunile birocratice pentru a putea avea un copil, a obținut certificatul de părinte adoptator și tot ce trebuie să facă de acum înainte este să aștepte. Soția lui Viorel Lis spune că – mult a fost puțin mai este – și crede cu tărie că la anul va deveni mamă.

Soții Lis se pregătesc să devină părinți

Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică, a spus Oana Lis.

În altă ordine de idei, soții Lis se pregătesc intens pentru ziua cea mare, când casa li se va umple de bucurie odată cu venirea unui copil în sânul familiei. Pentru această ocazie, ei au pregătit camera copilului și au făcut deja loc în dulapul cu haine, unde au lăsat spațiu special pentru hainele micuței sau ale micuțului, pentru că Oana nu știe exact dacă va fi vorba despre o fetiță sau un băiețel.

Am emoții când mă gândesc la lucrul ăsta. Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Și Viorel a cedat locul lui, acolo să doarmă copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp, a mai spus Oana Lis.

Oana Lis spune că o mamă care adoptă trăiește același emoții ca o mamă care naște în sensul în care nu știe dacă va avea băiat sau fată, ci pur și simplu primește ce îi dă Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`