Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Lis, mesaj neașteptat în mediul online. Cui i s-a adresat soția lui Viorel Lis

Oana Lis, mesaj neașteptat în mediul online. Cui i s-a adresat soția lui Viorel Lis

29 mai 2022, 10:40,
în Cancan ultimă oră

Oana Lis reușește tot ceea ce își propune în viață. Acum ceva timp, soția lui Viorel Lis a avut un mare vis, acela de a deveni psiholog. A făcut toate demersurile necesare, astfel că acum ocupă statutul de psiholog.

A terminat Facultatea de Psihologie și, ulterior, și-a deschis un cabinet pentru toți cei care își doresc să facă terapie cu ea.

Oana Lis are un cabinet de psihologie, unde se întâlnește cu clienții ei, poziționat în centrul Capitalei. În perioada pandemiei, Oana Lis s-a ocupat de clienți în online, însă, de ceva vreme, și-a redeschis cabinetul, așa că acum se întâlnește cu clienții atât față în față, cât și prin intermediul tehnologiei.

Postează adesea mesaje în mediul online în care declară că meseria de psiholog i se potrivește mănușă și, de fiecare dată, își așteaptă clienții cu mare drag în cabinet pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie. În cea mai recentă postare a sa din mediul online, Oana Lis a mărturisit că va fi acolo pentru oricine are nevoie de ajutor și îndrumare.

„Sunt aici pentru tine”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Ce preț are o ședință de consiliere cu Oana Lis?

După ce restricțiile din cauza pandemiei au fost ridicate, Oana Lis nu a mai stat pe gânduri și și-a redeschis cabinetul de psihologie, pe care pusese lacătul din cauza pandemiei. Așadar, după reîntoarcerea la muncă, suma pe care Oana Lis o cere pentru o oră de terapie, față în față, este de 100 de lei.

Oana Lis, despre problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis

Viorel Lis suferă din cauza unor probleme grave de sănătate, însă Oana Lis este în fiecare moment lângă el pentru a-l îngriji și a-i oferi tot ceea ce are nevoie. Și-ar dori să-l ajute mai mult, însă, din păcate, problemele medicale de care suferă nu mai ține de nicio putere exterioară.

„Nu aș vrea să vorbesc foarte mult pentru că mă emoționez. Mă emoționează când vorbesc de Viorel și de starea lui pentru că eu aș vrea să-i fie bine, aș vrea să-i dau de la mine putere, să îi dau energie, dar nu pot. Adică, până la urmă este și vârsta, este și boala. Nu pot să fac mai mult este posibil, dar aș vrea să fac. Are perioade în care e trist, chiar mă gândeam ce aș mai putea să fac pentru chestia asta. Nu știu, e greu, nu este ceva ușor. Viața este viață înainte de infarct și cu totul altă viață după infarct. E o viață în care trebuie să schimbi regimul de a mânca, regimul de a trăi, nu mai ai voie să te stresezi. Chiar mă deranjează când cineva îl sună pe Viorel cu niște aberații pentru că el nu are voie să se streseze deloc.

El trebuie să stea foarte foarte liniștit. Asta e viața mea acum, mi-o asum și asta e, merg mai departe. A avut noroc că eu am știut ce să fac în acel moment, mi-am dat seama că este infarct, salvarea a venit repede pentru că s-a întâmplat de dimineață. A avut noroc de niște medici cardiologi foarte buni la Floreasca, le mulțumesc încă o data. Într-adevăr, acum este foarte slăbit, trebuie să ia un tratament toată viața, o singură pastilă dacă o uită se poate înfunda stendul, e destul de periculos”,   a spus Oana Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`