Prima pagină » Cancan » Oana Lis, lacrimi de durere la cimitir. Vedeta a mers să aprindă lumânări în memoria celor dragi care nu mai sunt printre noi

Oana Lis, lacrimi de durere la cimitir. Vedeta a mers să aprindă lumânări în memoria celor dragi care nu mai sunt printre noi

10 ian. 2022, 10:02,
în Cancan

Recent, Oana Lis a vărsat lacrimi de durere la cimitir, unde a mers să aprindă lumânări în memoria celor dragi care nu mai sunt printre noi. Soția lui Viorel Lis a povestit totul pe pagina de socializare unde a postat și câteva imagini. Totodată, amintim că Oana și Viorel Lis au trecut prin temuta boală, iar blonda s-a temut pentru viața soțului ei.

Oana Lis pare să aibă din nou probleme, după ce la sfârșitul anului trecut ea și soțul ei, Viorel Lis, au fost confirmați cu COVID-19. În cele din urmă, cei doi s-au vindecat, chiar dacă în cazul fostului edil al capitalei recuperarea a fost mult mai dificilă și a durat mai mult. În plus, din ceea ce spune soția fostului primar, Viorel Lis a rămas și cu anumite sechele pe lângă faptul că avea mai multe probleme de sănătate. Acum, la început de an, Oana Lis și-a surprins fanii după ce a postat imagini cu ea în lacrimi la cimitir. Inițial, internauții s-au gândit la ce este mai rău dar s-au lămurit mai apoi.

Oana Lis, lacrimi de durere la cimitir

Oana Lis a izbucnit în lacrimi la cimitir, acolo unde s-a dus să aprindă o lumânare în amintirea celor dragi, care au plecat de lângă ea. Soția lui Viorel Lis a trecut prin momente grele la cimitir, după ce a mersă să se roage pentru sufletele celor care nu mai fac parte din viața ei. Oana Lis nu s-a mai putut abține și a început să plângă, gândindu-se la cei pe care i-a pierdut cu ani în urmă. Blondina și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare. Soția fostului edil al Capitalei nu i-a uitat pe oamenii pe care i-a pierdut în urmă cu câțiva ani, așa că a mers să aprindă lumânări pentru sufletele lor.

Aceasta a mers și la mormântul nașei sale, acolo unde a petrecut câteva minute de reculegere. Vedeta a aprins o lumânare și a început să plângă, după care le-a povestit și urmăritorilor de ce s-a emoționat atât de tare. Nașa Oanei Lis i-a oferit un anumit tip de ciocolată la un moment dat, care i-a plăcut foarte mult. De fiecare dată când mănâncă această ciocolată, soția lui Viorel Lis își aduce aminte de regretata ei nașă.

„Petrecem și ne bucurăm de viață, dar nu uităm și să-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt, dar au fost. Au făcut parte din noi, din viața noastră, din creșterea și evoluția noastră pe acest Pământ. Prima ciocolată mi-a oferit-o nașa mea după Revoluție și asociez acest gust cu perioada aceea. N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Când o văd în magazine îmi aduce aminte de mama și nașa mea, Mimi, și de copilăria mea. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi”, a scris Oana Lis.

Oana și Viorel Lis se confruntă cu dificultăți financiare

După ce soții Lis au avut o perioadă destul de grea din cauza problemelor de sănătate, noul an le-a pricinuit o nouă lovitură. După sărbătorile de iarnă, situația s-a complicat și mai tare pentru cei doi soți. Astfel, zilele trecute, Oana Lis se plângea că ea și soțul ei au mari probleme cu banii. Și aceasta deoarece costurile sunt extrem de mari, mai ales pentru recuperarea după boală.

Se pare că mai ales Viorel Lis are nevoie de multe tratamente și tot felul de suplimente după ce a avut coronavirus. Iar pentru asta trebuie să bage adânc mâna în buzunar. Mai mult, fostul edil al Capitalei are nevoie și de alte medicamente pentru celelalte afecțiuni de care suferă. Iar acum, Oana Lis și-a îngrijorat și fanii după ce a vărsat lacrimi de durere la cimitir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *