Prima pagină » Cancan » Oana Lis, însă îndurerată de decesul mamei. Aceasta a murit chiar în Săptămâna Patimilor

Oana Lis, însă îndurerată de decesul mamei. Aceasta a murit chiar în Săptămâna Patimilor

02 mai 2024, 12:27,
în Cancan

Oana, soția lui Viorel Lis, este încă îndurerată de decesul mamei și trece prin momente dificile, an de an, înainte de sărbătorile pascale. Blondina a pierdut-o cu mulți ani în urmă pe cea care i-a dat viață, însă durerea nu a dispărut încă. Totodată, Oana Lis recomandă să nu-i uităm pe cei plecați dintre noi și să le onorăm memoria.

Oana Lis a apărut întotdeauna în fața fanilor ei cu zâmbetul pe buze și cu glumele la purtător, însă puțini cunosc coșmarul prin care vedeta a trecut în copilărie. Soția lui Viorel Lis nu a avut deloc o viață ușoară, iar recent a dezvăluit evenimentul tragic prin care a trecut în urmă cu ani buni, în Săptămâna Patimilor și care i-a marcat existența.

Oana Lis, îndurerată încă de decesul mamei

Soția lui Viorel Lis a mărturisit că trăiește o adevărată dramă în fiecare an, în săptămâna dinainte de Paște. Dacă pentru majoritatea românilor, Sărbătorile Pascale vin la pachet cu fericire și reuniuni de familie, pentru Oana Lis această perioadă este una dramatică.

Vedeta a mărturisit că simte o mare durere în Săptămâna Patimilor, asta pentru că perioada aceasta îi amintește de decesul mamei sale. Soția lui Viorel Lis a povestit că femeia care i-a dat viață s-a stins în urmă cu mulți ani, chiar înainte de Paște, iar ea nu poate uita evenimentul nefericit chiar dacă a trecut atât de mult timp de atunci.

„E o vorbă din bătrâni, cu un ochi plâng, cu un ochi râd. În săptămâna asta, Săptămâna Patimilor, mama mea a murit acum mulți ani. Nu o să uit niciodată acest lucru și în primul rând, o să mă gândesc să dau ceva de pomană. Cred că nu trebuie să uităm de cei adormiți, cum se spune.

Să ne ocupăm și de însemnătatea sărbătorilor de Paște și a ceea ce înseamnă din punct de vedere religios. Chiar dacă au trecut atâția ani, atunci când îți moare un părinte, la mine mama, cu tatăl nu am avut o relație bună, îți rămâne în suflet această durere peste ani”, a spus Oana Lis, pentru un post la televiziune.

Oana Lis a avut o copilărie nefericită

Anul trecut, în data de 15 august, atunci când creștinii ortodocși o prăznuiesc pe Sfânta Maria, Oana Lis a transmis un mesaj copleșitor în mediul online. Blondina mărturisea că atunci ar fi fost ziua de nume a mamei sale, care se numea Maria.

Vedeta recunoscut în fața tuturor fanilor ei că nu i-a fost deloc ușor să trăiască fără femeia care i-a dat viață, căci mama sa a trecut în neființă când ea avea o vârstă fragedă.

„Un gând bun către voi azi, de Sf. Maria. Pe mama mea e chema Maria, a decedat când eram eu mică.  O viață întreaga fără prezența și protecția unei mame nu e ușoară deloc, dar înveți să trăiești cu asta și să accepți destinul.

Vă îmbrățișez. Azi îi sunt recunoscătoare că mi-a dat un singur dar în viața asta, dar cel mai de preț… însăși viața…”,  scria Oana Lis la acel moment pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *