Prima pagină » Cultural » Oana Lis este în culmea fericirii, după ce a primit un cadou neaşteptat de la o doamnă pe care nu o cunoştea

Oana Lis este în culmea fericirii, după ce a primit un cadou neaşteptat de la o doamnă pe care nu o cunoştea

05 sept. 2022, 10:30, 1 ,
în Cultural

Oana Lis este în culmea fericirii. Starea soţului ei, Viorel, nu este una bună, nu se mai poate deplasa şi are nevoie de ajutor permanent. Pe lângă faptul că Oana trebuie să fie mereu prin preajma lui, nici banii nu le ajung ca să acopere toate cheltuielile necesare.

Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, blondina anunţa faptul că a fost nevoită să îşi ducă verigheta la amanet, pentru a mai face rost de nişte bani.

Oana Lis este în culmea fericirii

Ei bine, recent, Oana Lis le-a mărturisit fanilor că şi-a recuperat bijuteria, cu ajutorul unei doamne cu suflet mare, care i-a achitat suma restantă. Vedeta nu mai spera la acest lucru şi lăsase definitiv inelul la amanet, pentru că ştia că nu o să aibă bani pentru a-l primi înapoi.

„Magia exista… Trebuie doar sa crezi in ea. Cand am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o sa o mai iau niciodată inapoi, ca nu o sa am bani să o mai ridic si ca nici nu o mai vreau si nu mai am nevoie de ea. Asa că lasat-o de tot acolo, asa ca cei de acolo au dus-o la topitorie.

Apoi, ca urmare a apelului meu si a bunăvoinței si sufletului doamnei A…care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei…m-am dus sa o recuperez …dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți si au cautat-o 2 săptămâni la topitorie si au găsit-o tocmai pentru ca scris pe ea V. Lis . Chiar mi se părea imposibil să caute acu in carul cu fân…si le mulțumesc si celor de la amanet pentru efort…

Acum o am din nou….ma simt mai linistită, mai împăcată sufletește , am realizat ca nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot arunca cand sunt copleșită .

Am invatat multe, dar cel mai de pret cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o…ca inca există magie aici, printre noi, in noi si in ceea ce facem . Multumesc din suflet si din inimă doamnei A. Multumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e in noi, în ceea ce facem. Sa nu uitam asta cand avem vreun moment de disperare ca încă există magie și bine in lumea asta. Va mulțumesc că existați”, este mesajul scris de Oana Lis pe pagina de Facebook.

Viorel Lis, dat în judecată de nepoți

Se pare că rudele lui Viorel Lis nu îl ajută în cele mai grele clipe din viața lui, susține Oana Lis. Ba mai mult decât atât, nepoții săi l-au dat în judecată pe Viorel Lis. Așa au ajuns cei doi soți într-o situație disperată din punct de vedere financiar, fiind nevoiți să ceară public ajutor.

Soția fostului edil a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre cei doi copii ai lui Viorel Lis, din primele căsnicii. Adrian Lis, artist plastic, și Alina Lis, nu l-ar ajuta deloc pe tatăl lor. Mai mult decât atât, Viorel Lis ar fi fost dat în judecată de către cei trei nepoți ai săi.

Comentarii
  • Pur si simplu m-ati lasat masca.Ce dracu are „cultura” cu ana lis,cu adelina pestritu si alte parasute.Ce naiba cauta asemenea personaje intr-o rubrica a unui ziar la rubrica „CULTURAL”.cred ca aveti ceva la mansarda.nu cred sunt sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`