Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Lis, detalii din intimitatea cu Viorel Lis. Ce face vedeta pentru fostului primar în fiecare zi

Oana Lis, detalii din intimitatea cu Viorel Lis. Ce face vedeta pentru fostului primar în fiecare zi

31 ian. 2022, 22:17,
în Cancan ultimă oră

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de mai bine de două decenii, însă, abia în 2009 și-au oficializat relația și în fața ofițerului stării civile. Între cei doi există o diferență de vârstă considerabilă, iar de-a lungul timpului oamenii și-au tot dat cu părerea și mulți au speculat că pentru blondină relația cu fostul primar al Bucureștiului este doar o afacere profitabilă.

În ciuda bârfelor și zvonurilor, mariajul celor doi a rezistat și continuă și astăzi. Oana Lis a vrut să le închidă definitiv gurile cârcotașilor și a făcut public un detaliu din spatele ușilor închise ale căsniciei ei cu Viorel Lis.

Oana Lis nu se mai scunde! Ce face în fiecare zi pentru Viorel

Nu trece o zi fără ca blondina să nu fie atacată în mediul online de internauți, care să o acuze că este într-o relație cu Viorel Lis doar pentru foloase materiale.

Ei bine, sătulă de aceste critici și bârfe nefondate, Oana s-a gândit să le închidă gurile odată pentru totdeauna. Aceasta spune că traiul cu un bărbat mai în vârstă nu este deloc ușor, iar tot ce face ea pentru fostul edil este din dragoste!

În fiecare zi, blondina îi spală picioarele fostului primar

Se asigură că soțul ei se simte bine, mai ales că acesta se confruntă cu multe probleme de sănătate. În fiecare zi, blondina îi spală picioarele fostului primar! Ea a postat un mesaj lung pe pagina personală de Facebook, în care le bate obrazul cârcotașilor.

„Aia a lu Lis e o nenorocită care stă cu un moș, altceva nu a știut să facă, stă numai prin restaurante și nu are grijă de el și abia așteaptă să moară …O AUD DE 20 ani…(pe stilul…Ea nu merită nimic, noi meritam că noi suntem perfecți pe Facebook cel putin… restul nu contează că nu știe lumea dacă nu postaă…și putem să o judecăm…) Versus Realitate…Îi spăl ca o gheișă zilnic cu mare grijă picioarele lui Vio pentru că e diabetic si ma îngrijorez la orice zgârietură de-a lui…Și îi iau pentru picioarele lui creme mai scumpe decât pentru fața mea, jur!!! Hai să judecăm mai puțin și să ajutăm mai mult!”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`