Prima pagină » Cancan » Oana Lis, despre starea de sănătate a soțului ei. „Foarte multe crize, infarct și multe operații”

Oana Lis, despre starea de sănătate a soțului ei. „Foarte multe crize, infarct și multe operații”

02 apr. 2024, 11:13,
B, , h, , în Cancan

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei și despre greutățile prin care a trecut în ultimele luni. De-a lungul a peste două decenii petrecute împreună, Oana și Viorel Lis au format un cuplu emblematic, depășind numeroase obstacole și demonstrând forța dragostei lor.

Recent, Viorel Lis a traversat o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate, iar Oana a dezvăluit cum se simte acum și cum decurge viața lor de zi cu zi.

Oana Lis, despre starea de sănătate a soțului ei

În ultimii ani, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a deteriorat, el confruntându-se cu diverse probleme medicale. Oana i-a fost mereu alături, oferindu-i sprijinul și îngrijirea de care a avut nevoie.

Deși au trecut prin momente delicate, Oana a declarat că acum se simt bine și se bucură de timpul petrecut împreună. Ei își continuă viața liniștită, concentrându-se pe sprijinul reciproc și pe bucuriile simple ale vieții.

„Nu a mai ieșit așa, decât dacă mă ajută cineva, că nu pot singură. E și mare.(…) Cum să zic, și-a creat acolo universul lui, în camera lui.

După ce ai trecut prin multe momente între viață și moarte, foarte multe crize, infarct și multe operații pe care le-a avut, atunci ajungi să te bucuri de lucrurile simple. Nu mai ai nevoie așa din exterior, ai nevoie de o singură persoană, de strictul necesar.”, a spus Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Oana nu poate sta departe de Viorel Lis

Cu câteva luni în urmă, Viorel Lis a fost internat în spital, lăsând-o pe Oana singură acasă. Cu toate acestea, gândurile ei erau mereu la el. Oana a mărturisit că simte prezența lui în întreaga casă și nu poate să se obișnuiască să fie fără el, având în vedere că au petrecut peste două decenii împreună.

„Îți spun sincer, când a fost internat și eu eram acasă nu puteam, îi simțeam energia peste tot, dormeam cu televizorul aprins. Suntem împreună de 25 de ani. E o relație în care și eu m-am maturizat, am evoluat și am stat mai mult cu el decât cu familia mea acasă.”, a mai spus soția fostului primar.

Relația dintre Oana și Viorel Lis a debutat în urmă cu 25 de ani, stârnind controverse din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. Cu toate acestea, ei au reușit să treacă peste critici și prejudecăți, construind o viață împreună.

Deși a trecut prin multe momente grele, Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei și despre cum a reușit să rămână lângă el o perioadă atât de lungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *