Prima pagină » Cancan » Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. „Mi-a spus unde vrea să fie îngropat”

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. „Mi-a spus unde vrea să fie îngropat”

09 aug. 2021, 10:51,
în Cancan

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a lui Viorel Lis și a dezvăluit faptul că bărbatul trece prin clipe extrem de dificile. Fostul edil se confruntă cu o serie de probleme de sănătate destul de grave.

Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, soția acestuia a menționat faptul că partenerul ei aduce tot mai des în discuție subiecte legate de ziua când va părăsi această lume și a decis deja și unde își dorește să fie înmormântat.

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Cu toate că relația dintre cei doi a fost una extrem de controversată, de-a lungul anilor Oana și-a arătat sprijinul și suportul față de soțul ei. Cei doi sunt împreună și în prezent, mai ales că starea de sănătate a fostului primar nu este una deloc bună.

Viorel Lis este puternic afectat de perioada critică prin care trece, motiv pentru care i-a mărturisit deja soției sale care sunt ultimele lui dorințe, înainte de a părăsi această lume.

Într-o apariție TV recentă, Oana a povestit, plină de durere, că partenerul ei de viață a deschis subiectul înmormântării și a decis și locul unde va fi îngropat, văzând că nu se simte deloc bine.

Mai mult, bărbatul i-ar fi făcut și o declarație emoționantă soției, căreia i-a dezvăluit că o va iubi și dincolo de moarte: „Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut.”, a declarat Oana Lis, pentru sursa citată.

Oana Lis are foarte mare grijă de Viorel Lis

Recent, soția lui Viorel Lis a fost surprinsă singură pe plaja, însă a declarat că nu și-a lăsat partenerul acasă, ci dimpotrivă, acesta este în camera de hotel pentru a se odihni, în timp ce ea se relaxează și se bucură de câteva clipe de liniște:

„Viorel nu poate să vină pe plajă pentru că e prea mult de mers pentru el, diseară mă întâlnesc cu niște prieteni. Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu. În același timp pot să am grijă și de el.”, a mai adăugat Oana Lis, pentru aceeași sursă.

Oana Lis nerăbdătoare să devină mamă

Oana Lis este pe cale să-și îndeplinească dorința vieții ei. Soția lui Viorel va deveni mamă pentru prima dată și este nerăbdătoare și entuziasmată în același timp. Oana nu pierde vremea și a început deja pregătirile pentru marele eveniment: întâlnirea cu copilul ei. Soții Lis vor adopta un copil, iar Oana spune că este convinsă că la anul va deveni mămică.

“Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică”, a spus Oana Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *