Prima pagină » Cancan » Oana Lis, declarație uluitoare. „Mi-a lăsat moștenire mie 100 de milioane €. Adio!”

Oana Lis, declarație uluitoare. „Mi-a lăsat moștenire mie 100 de milioane €. Adio!”

06 feb. 2024, 09:02,
în Cancan

Oana Lis a stârnit reacții în mediul online, după ultimul anunț făcut cu privire la o posibilă moștenire.  Oana Lis a ales să trăiască o viață sinceră în fața celor care o urmăresc. Deși recunoaște că ultimii ani din viața sa nu au fost deloc ușori, având în vedere îmbolnăvirea soțului și problemele financiare cu care s-au confruntat, ea găsește în continuare puterea de a zâmbi, de a face haz de necaz și de a vedea partea bună în orice situație.

De aceea, este activă în mediul online, unde împărtășește totul cu fanii săi și unde adesea face glume amuzante.

Oana Lis, declarație uluitoare despre moștenire

Ultima postare a sa a provocat imediat reacții în mediul online. Motivul este că vedeta a anunțat că a primit o moștenire impresionantă de la un prinț nigerian. Ca urmare, ea a decis să se despartă de cei săraci din jurul ei și să înceapă o nouă viață cu milioanele de euro primite, dar numai după ce va trimite o sumă pentru transferul moștenirii.

”Un prinț nigerian mi-a lăsat moștenire mie 100 de milioane €! Acum îi trimit 2000 € pentru transfer și adio, săracilor!”, a scris Oana Lis, pe contul ei de Facebook.

Trebuie menționat că Oana Lis a făcut doar o glumă prin postarea sa și că tot ceea ce a scris nu este adevărat. Cu toate acestea, în urma postării făcute de vedetă, membrii comunității sale online au reacționat imediat.

Fanii au observat că postarea vedetei are doar scopul de a provoca amuzament și au comentat în consecință, făcând și ei diverse glume pe această temă.

”Ia-mă și pe mine”/ ”Bravo, te-ai îmbogățit”/ ”Ai scăpat de sărăcie”/ ”Doamne ajută să găsești un prinț bogat, ai și tu dreptul la fericire”/ „Te-ai scos, și pe nea Vio?”/ ”De cât timp visezi?”, sunt unele dintre reacțiile celor din mediul online.

Oana refuză să-l ducă pe Viorel Lis la azil

Blondina nu trece deloc printr-o perioadă bună, asta pentru că soțul ei, Viorel Lis, se confruntă cu probleme de sănătate, ea fiind singura care îi este alături în prezent. Cu toate acestea, în ciuda greutăților, Oana a explicat că refuză cu vehemență să-și ducă partenerul de viață la azil, justificând și motivul pentru care nu a luat în calcul până acum această variantă.

„Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând, eu pot avea grijă de el, nu zic total, nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil. Atâta timp cât e bine și conștient, eu cred că poate stă acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine, oamenii mă pun într-o lumină proastă”, a mai povestit Oana Lis într-o emisiune TV.

De curând, Oana Lis și-a pus fanii pe jar cu o postare amuzantă despre o posibilă moștenire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024