Prima pagină » Cancan » Oana Lis, decepție după externarea din spital. „Toată lumea credea că Viorel moare”

Oana Lis, decepție după externarea din spital. „Toată lumea credea că Viorel moare”

26 nov. 2021, 12:22,
în Cancan

Oana Lis recunoaște că a trăit o mare decepție după ieșirea din spital, în urma infectării cu virusul COVID-19. Ea și Viorel Lis au fost internați în aceeași unitate medicală și spune că norocul lor l-a reprezentat faptul că erau imunizați anti-COVID. Cu toate acestea, ea a precizat că nu-și explică cum a contractat boala deoarece a fost atentă și s-a protejat mereu.

Zilele trecute, Oana și Viorel Lis au fost externați, după ce s-au infectat cu COVID-19. Soția fostului edil al Capitalei a stat de vorbă cu jurnaliștii de la wowbiz.ro după ieșirea din spital. Astfel, ea a precizat că acum are voie să iasă din casă, însă Viorel Lis se află momentan sub tratament de recuperare în urma bolii.

Primul care a ajuns la spital a fost Viorel Lis, iar a doua zi și Oana a avut nevoie de supraveghere medicală, deoarece s-a simțit rău. Ea se consideră norocoasă că au fost internați amândoi în aceeași unitate, deoarece s-au susținut, și-au ridicat moralul și împreună au trecut peste momentele grele.

Ce a spus Oana Lis despre simptomele avute

Oana Lis a precizat că a avut simptome diferite de ale soțului ei și că au mers la spital imediat ce au văzut că se simt rău. Totodată, blonda susține că salvarea lor a fost faptul că ambii erau imunizați cu două doze de vaccin. Cu toate acestea, pune îmbolnăvirea pe seama faptului că încă nu-și făcuseră cea de-a treia doză și aveau imunitatea scăzută.

„Am avut simptome foarte diferite și eu, și Viorel. Am leșinat pe stradă, m-a durut capul, au fost simptome medii și la mine, și la Viorel și uite așa a trebuit să mergem la spital, pentru că acasă nu avea cine să aibă grijă de Viorel, că eu nici de mine nu puteam să am grijă. Știu că nu e ce vrea să audă lumea, dar pe noi ne-a salvat faptul că eram vaccinați și pentru că am mers din prima zi la spital”, a declarat Oana Lis.

Deși s-a protejat de la începutul pandemiei și a evitat întâlnirile și locurile aglomerate, soția lui Viorel Lis nu își explică cum au luat virusul. Ea a precizat că s-a ferit mai tot timpul de locurile aglomerate, nu a mers la petreceri sau alte evenimente și e vitat pe cât posibil contactul cu multe persoane.

Oana Lis, decepție după externarea din spital

Totodată, Oana Lis a ținut să-și informeze prietenii și apropiații despre cum decurg lucrurile în prezent și a postat pe pagina sa de socializare. Și dacă cei mai mulți i-au transmis gânduri bune și încurajări, au fost și persoane care au supărat-o. Concret, ea a primit comentarii în care i se spunea că Viorel Lis o să moară, că nu o să treacă peste asta…

„Toată lumea credea că Viorel moare, dar oamenii nu mor când vor alți oameni și sunt supărată pe acești oameni. Oamenii mor când li se termină ața sau când se termină destinul lor sau când vrea Dumnezeu. Nu contează că Viorel are 78 de ani sau că a murit unul de 40. Conteaza foarte mult și felul omului în care și-a trăit viața. Vedeam în comentarii, că de-aia nici nu am mai intrat câteva zile, că vai, de când așteptau să moară. Eu nu m-am gândit nicio secundă să-l las pe Viorel la greu. Viorel este familia mea”, a mai precizat Oana.

În altă ordine de idei, Oana Lis este pregătită pentru orice, după ieșirea din spital, și nu se așteaptă că totul va fi bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`