Prima pagină » Cancan » Oana Lis a făcut o altfel de postare pe pagina personală de Facebook. Despre ce este vorba

Oana Lis a făcut o altfel de postare pe pagina personală de Facebook. Despre ce este vorba

30 sept. 2024, 11:26,
Cezar Bulgaru în Cancan

Oana Lis a făcut o postare neașteptată pe pagina ei de Facebook, iar fanii au reacționat imediat. Soția lui Viorel Lis se menține permanent activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii săi aproape fiecare detaliu din viața sa.

Fanii îi sunt mereu alături, susținând-o indiferent de circumstanțe.

Oana Lis, postare neașteptată pe pagina ei de Facebook

Recent, Oana Lis a surprins urmăritorii săi cu o postare inedită pe pagina personală de Facebook. Vedeta a distribuit un mesaj în care și-a exprimat dorința de a trăi o viață diferită, fără a mai ține cont de opiniile celor din jur. În această viziune ipotetică, ea a explorat ideea unui om care s-ar naște bătrân și ar muri la o vârstă fragedă, inversând astfel cursul natural al vieții.

„Aş vrea să-mi trăiesc următoarea viață invers: Începi mort. Aşa scapi de-o grijă. Apoi te trezești într-un azil de bătrâni și cu fiecare zi te simți mai bine. Apoi te dau afară pentru că eşti prea sănătos. Te bucuri o vreme de timpul liber şi de pensia încasată lunar. Apoi, când începi să lucrezi, primești un ceas de aur din prima zi. Lucrezi 40 de ani până când ești prea tânăr să mai muncești. Te pregătești pentru liceu: bei, petreci și eşti promiscuu. Apoi te duci la școala primară, devii copil, te joci și nu ai responsabilități.

Eşti tot mai mic și apoi petreci ultimele 9 luni plutind în lux ca la spa: încălzire centrală, room service, etc. și apoi… Sfârșești ca or**sm”, a scris Oana Lis, pe pagina personală de Facebook.

Bineînțeles, și fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii: „Uite la asta nu m-am gândit. Oare o fi bine?”, „Interesant, nu m-am gândit niciodată la asta”.

Ce mesaj a postat despre Viorel Lis

Oana Lis este singura susținătoare a lui Viorel Lis, iar recent, pe pagina sa de Instagram, vedeta a publicat o postare emoționantă în care a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă fostul edil al Capitalei în această etapă a vieții sale, ajuns la vârsta bătrâneții.

„Boala bătrâneții e, de fapt, singurătatea. Telefonul nu mai sună. La bătrânețe, nu mai ești domn’ primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic, etc. Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poti face ceva pentru ei. Altlfel, ești un „moș” sau o „babă”. (majoritatea așa se referă chiar când vorbesc despre membrii familiei lor).

De aceea, e bine să vedem și să simțim și să valorizăm sufletul unui om, nu funcția lui. Pentru mine, Vio are același suflet ca acum 25 ani când l-am cunoscut. Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva și pentru asta, îi voi fii loiala toată viața. La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om în general, pentru că astea sunt și valorile mele personale și aceste valori nu ți le poate lua nimenea.

Cu Dumnezeu înainte!”, a fost mesajul sfâșietor postat de Oana Lis prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Recent, Oana Lis a făcut o altfel de postare pe pagina personală de Facebook cu care și-a surprins fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
30 septembrie 2024
30 septembrie 2024