Prima pagină » Cancan » Oana Lis a avut o reacție șocantă, după ce în presă s-a scris faptul că Viorel Lis s-ar fi stins din viață

Oana Lis a avut o reacție șocantă, după ce în presă s-a scris faptul că Viorel Lis s-ar fi stins din viață

28 sept. 2023, 13:25,
în Cancan

Oana Lis a avut o reacție neașteptă după ce în mai ulte articole s-a scris faptul că Viorel Lis s-ar fi stins din viață. Soția fostului edil nu a mai rezistat și le-a dat replica celor care au scris lucruri false despre partenerul ei de viață.

La vârsta de 80 de ani, Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate și este îngrijit cu atenție către soția sa.

Oana Lis a povestit cu ceva timp în urmă că fostul primar al Capitalei nu mai poate să se mute singur și are nevoie constantă de ajutorul ei, deoarece petrece cea mai mare parte a timpului în pat. Boala și trecerea timpului au avut un impact semnificativ asupra stării sale de sănătate.

Oana Lis, despre faptul că Viorel Lis s-ar fi stins din viață

În perioada recentă, în mediul online a circulat un zvon conform căruia Viorel Lis nu ar mai fi în viață, ceea ce a provocat o mare supărare soției sale. Pe platformele de socializare, Oana a transmis un mesaj ironic către cei care care au răspândit aceste informații, solicitând-le să o informeze unde este înmormântat soțul ei.

„Mai, rog pe cei care au scris articole ca Viorel Lis e mort, sa-mi spuneți și mie unde e îngropat va rog ca mi-e dor de el și vreau sa merg sa-l vizitez!”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Oana Lis, despre perioada de după diagnosticul de cancer de piele

Chiar dacă nu a trecut printr-o perioadă bună, având probleme de sănătate atât ea, cât și partenerul ei, Viorel Lis, Oana spune că știa încă de mică faptul că viața nu este deloc ușoară și că pe parcursul acesteia va întâmpina fel și fel ne obstacole.

”Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult, sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare.(…) Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani.

Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim”, a declarat Oana Lis, pentru Spynews.ro.

Oana Lis a avut o reacție șocantă, după ce în presă s-a scris faptul că Viorel Lis s-ar fi stins din viață și a oferit un răspuns pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024