Prima pagină » Cultural » Oana Lis a amanetat verighetele ca să îl salvez pe Viorel. „A fost dureros”

Oana Lis a amanetat verighetele ca să îl salvez pe Viorel. „A fost dureros”

25 iun. 2024, 14:20, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Oana Lis a plâns când a povestit cum a amanetat verighetele pentru a-l salva pe soțul ei, Viorel, de la moarte când avea mari probleme de sănătate. Prezentă în emisiunea „Online Story by Cornelia”, Oana a dezvăluit cât de dificilă este această perioadă pentru ea, având în vedere că soțul ei este imobilizat la pat.

Din punct de vedere financiar și emoțional, se simte copleșită și face tot ce poate pentru a face față situației dificile.

Cu toate acestea, în fiecare dimineață, Oana se bucură și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru fiecare zi în plus alături de soțul ei, chiar dacă acesta nu mai poate merge și nu se mai poate ridica din pat, având nevoie de ajutor chiar și pentru lucruri simple cum ar fi spălatul. Desigur, totul este dificil, dar Oana s-a adaptat la această situație. Ea refuză să îl ducă pe soțul ei la azil, o situație pe care nici ea nu și-ar dori să o trăiască vreodată.

Oana Lis a amanetat verighetele ca să îl salvez pe Viorel

Oana Lis a relatat un moment dificil din viața ei și a lui Viorel Lis, și anume când au fost nevoiți să amaneteze verighetele lor pentru a obține bani. Vedeta a plâns când a povestit cum le-a recuperat.

„Când am dat la amanet verighetele, ca să îl salvez pe Viorel, atunci a fost dureros. Trebuia să vină acasă doctorul cu un aparat și nu aveam. Nu am regretat, dar cumva era și o încărcătură emoțională. Avea și o valoare emoțională, dar m-a ajutat cineva și le-am recuperat. A fost foarte greu, eu nu mai aveam 3000 de lei să le iau înapoi. Eu am zis că nu mai am nevoie de ele și le-a dus la topitorie. După ce a văzut că fără să vreau am făcut reclamă la amanet, domnul de acolo s-a dus să le caute și după trei zile le-a găsit, pentru că pe verighete scria Viorel și Oana Lis.

Să nu mai râdeți de cei care-și pun numele pe verighete, că uneori e de folos.”, a precizat Oana Lis.

Cât de costisitoare sunt medicamentele pentru Viorel Lis

Oana Lis a admis că medicamentele pe care Viorel Lis trebuie să le ia sunt foarte scumpe. Ea a dezvăluit cum stau din punct de vedere financiar în prezent.

„E complicat la 80 și ceva de ani.

Asta e viața, bătrânețea face parte din viață, mulți avem o tinerețe frumoasă, important e să ai și o bătrânețe frumoasă. Eu îl susțin cât pot și zic că are o bătrânețe frumoasă, pe care o doresc tuturor. Viorel are foarte multe boli cronice, care sunt irecuperabile, dar cu toate astea viața te învață că poți să trăiești și cu un diagnostic grav, important e să te bucuri de fiecare clipă.

Vin niște lecții, niște probleme în viață și trebuie să le și acceptăm că nu putem să le schimbăm. Azi am băut un suc gratis, mă mai lipesc pe colo-colo, se știe că sunt pomanagioaică. Glumesc. Este foarte greu să ai un stil de viață ridicat, să mănânci sănătos.

Noi avem un nivel mediu aș putea să zic, adică nu stăm pe bani mulți, în vacanțe la Monaco, nu mă vedeți plecată nu știu unde și cu haine scumpe. Cei mai mulți bani se duc pe mâncare și medicamente.”, a mărturisit Oana Lis, la WOWnews.

Pentru a reuși să îi fie alături în momentele grele, Oana Lis a amanetat verighetele ca să îl salvez pe Viorel. Norocul a făcut ca într-un final să le recupereze.

Comentarii
  • Mergi la muncă,sunt oameni care chiar o duc rău și nu se mai pling!! Bănuiesc că Lis nu are pensia minimă și nimic pus deoparte,o puturoasă care îi place să stea cu mîna întinsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *