Prima pagină » Cancan » Oana Frigescu a trecut printr-un divorț dureros. Ce afacere de succes are fosta prezentatoare tv

Oana Frigescu a trecut printr-un divorț dureros. Ce afacere de succes are fosta prezentatoare tv

01 feb. 2022, 14:25,
în Cancan

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri, Oana Frigescu, a trecut printr-un divorț dureros. Frumoasa vedetă a fost protagonista unui scandal de amploare după ce a anunțat în presă despărțirea de tatăl fetiței ei. De câțiva ani, Oana Frigescu s-a retras din lumea mondenă și a renunțat la televiziune pentru o altă profesie. Iată ce afacere de succes are fosta prezentatoare tv.

Oana Frigescu, marcată de divorțul scandalos

Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1, Oana Frigescu, a avut o căsnicie tumultoasă alături de Andrei Badiu. Aceștia s-au căsătorit în 2009, însă după doi ani de mariaj au ajuns la divorț. Oana Frigescu și Andrei Badiu au împreună o fetiță, pe Maria, însă aceștia nu au reușit să aibă o relație bună de dragul fiicei lor.

Mai mult, la vremea divorțului, Oana Frigescu l-a acuzat pe fostul partener de viață de infidelitate și violență. La rândul lui, Andrei Badiu i-a adresat replici extrem de dure fostei soții. Se pare că mariajul încheiat cu multe discuții și mesaje acide între cei doi i-au propulsat pe aceștia în atenția publicului.

Oana Frigescu a mărturisit că a fost marcată de divorțul scandalos, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre momentele cele mai grele din plan personal, oferind câteva sfaturi femeilor care au trecut prin aceeași situație.

,,Firesc ar fi să nu se autocondamne la un trai nimicitor. Să nu uite faptul că fiecare dintre noi avem dreptul la demnitate umană. Să înțeleagă că prima brutalitate va fi una dintr-un șir nesfârșit. Trebuie să respingă din start un astfel de tratament, altfel vor deveni victime permanente., a declarat Oana Frigescu.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a avut parte de momente tensionate în căsnicie este Nicoleta Luciu. Aceasta a fost la un pas de divorț după ce au apărut în presă zvonuri care o acuzau de infidelitate.

Și fosta prezentatoare de știri de la Prima Tv, Diana Bart, a trecut printr-un divorț scandalos, iar replicile dure dintre aceasta și fostul soț au provocat numeroase discuții în lumea mondenă.

După despărțirea controversată, Oana Frigescu a luat o decizie surprinzătoare. Frumoasa prezentatoare s-a retras din televiziune, dedicându-se creșterii fetiței, dar și unei alte profesii. Vedeta și-a încercat norocul în afaceri și se pare că a avut succes.

Dincolo de realizările profesionale, Oana Frigescu este o prezență tot mai rară la evenimentele mondene și este extrem de atentă la aparițiile ei publice. Cu toate acestea, atrage privirile pe rețelele de socializare, unde fotografiile în ipostaze sexy au un număr impresionant de urmăritori.

Fosta prezentatoare tv are succes în afaceri

Oana Frigescu se bucură de succes în afaceri, ocupându-se de magazinul ei de bijuterii hand-made. Afacerea i-a adus fostei prezentatoare de știri sume impresionante în conturi, demonstrând tuturor că poate fi un bun antreprenor.

Vedeta își promovează propria afacere și în mediul online, unde are mulți admiratori. Se pare Oana Frigescu a descoperit cheia succesului și reușește să îmbine perfect planul personal cu cel profesional.

Recent, fosta prezentatoare și-a surprins fanii din mediul online cu fotografii în ținute provocatoare, care îi pun în evidență formele fără cusur. De când s-a retras din televiziune, Oana Frigescu se bucură de succes în afaceri. Aceasta deține un magazin de bijuterii, iar veniturile ei sunt considerabile.

Aceasta se dedică creșterii fetiței sale, însă se ocupă și de propria afacere. Dincolo de zvonurile apărute în presă, că vedeta ar trăi o frumoasă poveste de dragoste, Oana Frigescu nu a dorit să ofere mai multe detalii despre viața ei privată. În ultima perioadă, fosta prezentatoare tv este o apariție rară în spațiul public, dorind să își țină familia departe de ochii curioșilor.

O altă vedetă din România, care are o biografie impresionantă și un trecut amoros controversat este Mihaela Tatu. Aceasta a vorbit în repetate rânduri despre relațiile sale de dragoste care s-au încheiat într-un mod dureros.

Fosta prezentatoare Oana Frigescu s-a retras din televiziune și are propria afacere de succes. Frumosa vedetă se bucură de aprecierea publicului, fiind o apariție răvășitoare în mediul online.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *