Prima pagină » Cancan » Oana Cuzino și Yoav Stern au avut o căsnicie controversată. Ce spune frumoasa vedetă despre fostul soț

Oana Cuzino și Yoav Stern au avut o căsnicie controversată. Ce spune frumoasa vedetă despre fostul soț

28 ian. 2022, 11:16,
BZI.ro, în Cancan

Unul dintre cele mai discrete cupluri, Oana Cuzino și Yoav Stern, au avut o căsnicie controversată. Cei doi au deținut împreună afaceri impresionante, fiind posesorii unei averi uluitoare. Divorțul dintre Oana Cuzino și omul de afaceri a fost unul scandalos. Recent, fostul partener de viață al celebrei Oana Cuzino s-a afișat în spațiul public în ipostaze surprinzătoare alături de noua lui iubită. Iată ce spune frumoasa vedetă despre fostul soț.

Oana Cuzino și Yoav Stern, divorț de milioane de euro 

Celebra Oana Cuzino a avut parte de un mariaj tumultuos. Fosta prezentatoare a emisiunii ,,Ce se întâmplă, doctore?” de la Pro Tv și-a construit o carieră impresionantă. De profesie medic, aceasta s-a remarcat și ca o jurnalistă de succes în România, fiind extrem de apreciată de public. 

Dincolo de CV-ul uluitor, Oana Cuzino are o biografie pe măsură. Frumoasa vedetă are o viață privată surprinzătoare. Aceasta a fost căsătorită cu Yoav Stern, un milionar israelian, cu afaceri în mai multe domenii.

Spre deosebire de soția lui faimoasă, afaceristul a încercat mereu să fie departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Yoav Stern a fost protagonistul unui scandal de amploare după ce a fost cercetat pentru afacerile sale.

Divorțul dintre Oana Cuzino și Yoav Stern a fost unul controversat și extrem de discutat în presa mondenă. Se pare că cei doi au împărțit mai multe terenuri și locuințe de lux, mașini scumpe, dar și bijuterii în valoare de un milion de euro.

După despărțirea de partenerul de viață, Oana Cuzino a primit terenuri în valoare de opt milioane de euro. Vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii la vremea respectivă despre motivele care au dus la divorț, dorind să păstreze discreția.

Oana Cuzino și fostul soț au împreună o fiică și se pare că au păstrat legătura de dragul acesteia.

„Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul în altul.”, a declarat la vremea divorțului Oana Cuzino.

Printr-un divorț scandalos a trecut și Oana Roman. După o căsnicie de mai mulți ani, aceasta a decis să divorțeze de Marius Elisei. Relația celor doi a fost mereu în atenția publicului, având în vedere zvonurile din presă și certurile frecvente dintre aceștia.

O altă vedetă care a avut parte de o viață privată tumultoasă și de mai multe relații eșuate este prezentatoarea Anca Lungu. Aceasta s-a retras din televiziune și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un afacerist grec.

Ce spune frumoasa vedetă despre fostul partener de viață

Oana Cuzino a încercat mereu să fie discretă când vine vorba de planul personal. După despărțirea scandaloasă de fostul soț, cei doi au fost surprinși împreună alături de fiica lor. Se pare că aceștia păstrează legătura de dragul copilului. 

Recent, omul de afaceri Yoav Stern a fost surprins în ipostaze tandre alături de noua iubită. Acesta iubește din nou și nu ezită să se afișeze în public cu cea care i-a cucerit inima.

Mai mult, fostul partener de viață al Oanei Cuzino este tot mai prezent în lumea mondenă. Se pare că afaceristul a renunțat la discreție și își asumă fiecare apariție publică.

Relația dintre Yoav  Stern și noua lui iubită a provocat deja discuții în presa mondenă, având în vedere diferența de vârstă dintre cei doi. Deși femeia care i-a cucerit inima este mult mai tânără decât celebrul afacerist, se pare că acesta nu este deranjat de criticile celor din jur.

Oana Cuzino, fosta soție a milionarului Yoav Stern, nu a dorit să comenteze aparițiile publice recente ale acestuia. Fosta prezentatoare de la Pro Tv a precizat că a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul fiicei lor, iar în prezent se dedică fiicei și proiectelor profesionale.

Când vine vorba de fiica ei superbă, Oana Cuzino are doar cuvinte de laudă. Cele două sunt extrem de apropiate și merg împreună în vacanțe de lux.

,,Ne înțelegem minunat. Este un copil de o bunătate rară, foarte serioasă, respectuoasă și conștiincioasă. Nu a fost niciodată cazul de a o împinge de la spate la școală, fiindcă este ambițioasă și are planuri academice mari, pe care i le susțin.”, a declarat vedeta.

Oana Cuzino și Yoav Stern au trecut printr-un divorț scandalos. În prezent, cei doi și-au refăcut viața, dar au rămas în relații apropiate de dragul fiicei lor, Naomi. Recent, omul de afaceri a fost surprins în ipostaze romantice alături de noua iubită, spre surprinderea tuturor. Fosta soție a lui Yoav Stern nu a dorit să comenteze fotografiile apărute în presa mondenă. Oana Cuzino s-a retras din televiziune, dar are succes în afaceri, fiind extrem de apreciată de publicul autohton.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *