Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Ciocan rupe tăcerea după despărţirea de Jador. Este pentru prima oară când vorbește despre asta. „Nu mai este cazul de asociere”

Oana Ciocan rupe tăcerea după despărţirea de Jador. Este pentru prima oară când vorbește despre asta. „Nu mai este cazul de asociere”

14 iul. 2024, 12:20,
în Cancan ultimă oră

Oana Ciocan, fosta concurentă de la Survivor All Stars, și Jador au pus punct relației, deși artistul anunțase că se vor căsători în curând. Ba mai mult, cei doi își aleseseră și nașii, pe Cătălin Moroșanu și sotia lui. După o perioadă în care a evitat să vorbească despre acest subiect, Oana rupe tăcerea și transmite un mesaj.

Într-o postare pe pagina sa oficială de Instagram, Oana Ciocan a clarificat care este, de fapt, motivul despărțirii dintre ea și Jador.

„Relaţia pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor.

Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit viaţă, să o facem într-un mod cât mai frumos şi cu mâna pe inimă spun: mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, bine sau rău, Ştie El mai bine de ce.

Răspândiți bunătate şi iubire sinceră, cu toții avem nevoie de asta! Zi frumoasă!”, a fost mesajul postat de Oana Ciocan, pe InstaStory.

Jador nu a vrut să dea detalii despre despărțirea de Oana, însă a anunțat că va lansa în curând o piesă.

„M-am despărțit de Oana. Motivele le ținem pentru noi. Dar dacă tot vrei să scrii, poți să anunți și faptul că am în lucru o piesă pentru despărțire.

Pregătesc o melodie pentru despărțiri. Vara asta am un program plin, cânt în mai multe locuri pe la noi, apoi am un angajament în Germania…”, a dezvăluit Jador, pentru VIVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *