Prima pagină » Cultural » Oana Ciocan, primul mesaj după ce Jador a anunțat că este burlac. Ce a transmis fosta concurentă de la ”Survivor All Stars” 

Oana Ciocan, primul mesaj după ce Jador a anunțat că este burlac. Ce a transmis fosta concurentă de la ”Survivor All Stars” 

18 iun. 2024, 13:01,
în Cultural

Oana Ciocan a transmis primul mesaj după ce Jador a anunțat că este burlac. Artistul i-a surprins pe fanii săi. Cu câteva săptămâni în urmă, el împărtășea planuri mari alături de Oana Ciocan.

Acum, lucrurile s-au schimbat complet, iar manelistul și-a informat fanii că este singur.

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit

Jador este unul dintre cei mai de succes artiști din România, având o carieră prosperă. Cu toate acestea, viața sa sentimentală nu reflectă același succes. Evenimentele recente din viața artistului demonstrează acest lucru.

În urmă cu câteva luni, când era concurent la Survivor All Stars, Jador a dezvăluit că a găsit persoana potrivită pentru el. Oana Ciocan i-a cucerit inima manelistului, iar cei doi păreau să fie făcuți unul pentru altul.

După o perioadă lungă în care au fost foarte apropiați, Oana Ciocan și Jador au hotărât să urmeze căi separate. Cei doi au pus punct relației lor, iar artistul a făcut anunțul pe rețelele sociale.

Ce spunea tatăl lui Jador despre nunta artistului cu Oana Ciocan?

Deși toată lumea credea că Jador și Oana Ciocan se vor căsători cât mai curând, mai ales că artistul dezvăluia că deja a cerut-o de soție pe iubita lui, tatăl cântărețului de manele nu era atât de convins.

În urmă cu ceva timp, Romeo Dumitrache vorbea despre relația fiului său, mărturisind că are o părere bună despre Oana Ciocan, dar că nu este pentru prima dată când Jador îi spune unei femei că vrea să ajungă cu ea în fața altarului.

Oana Ciocan, primul mesaj după ce Jador a anunțat că este burlac

Jador a confirmat că el și Oana Ciocan nu mai sunt împreună. Despărțirea l-a afectat pe artist, care, pentru a depăși suferința, a început să se concentreze pe mici plăceri culinare.

”Da, m-am despărțit. M-am despărțit și pe fond nervos, mănânc mult.”, a spus artistul pe social media, acolo unde îl urmărește un număr impresionant de fani.

Așa cum era de anticipat, știrea a surprins fanii. Pentru a confirma că nu este vorba de vreo glumă, internauții au inundat-o pe Oana Ciocan cu întrebări. Confruntată cu mii de curiozități, ea a fost nevoită să le răspundă tuturor.

Oana Ciocan le-a transmis celor de pe internet că a decis să-și păstreze viața privată departe de ochii curioșilor. Ea nu mai dorește să fie subiect de discuție, cu atât mai puțin pe rețelele sociale, unde mulți emit opinii fără temei.

”Am luat hotărârea ca, de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo.”, a fost primul mesaj transmis Oana Ciocan după ce Jador a anunțat că este burlac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`