Prima pagină » Cultural » Oana Andoni are doi copii superbi și un mariaj de 17 ani. Cine este soțul celebrei prezentatoare de știri

Oana Andoni are doi copii superbi și un mariaj de 17 ani. Cine este soțul celebrei prezentatoare de știri

23 aug. 2023, 12:46,
BZI.ro, în Cultural

Oana Andoni aee doi copii superbi și un mariaj de 17 ani. Știrista este extrem de discretă cînd vine vorba de familia sa și evită să ofere prea multe detalii despre planul amoros. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar dincolo de lumina reflectoarelor este o mamă devotată. Puțini sunt ce care știu cine este soțul ceelebrei prezentatoare de știri.

Oana Andoni are doi copii superbi și un mariaj de 17 ani

Oana Andoni este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și cucerește publicul de  fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Știrista face furori atunci când apare la tv și cucerește publicul prin profesionalism și energia sa debordantă. Pe plan personal, Oana Andoni se declară o femeie împlinită. Aceasta are două fete superbe și un soț care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

Oana Andoni este căsătorită de 17 ani cu Cătălin Stoica, bărbatul care i-a cucerit inima șii îi este alături mereu. Cătălin Stoica este un prosper om de afaceri și nu apare prea des în lumea mondenă. Bărbatul este un fost corporatist de top, care în prezent ocupă funcția de CEO la propria sa companie și este consultant pentru proiecte de mare amploare din industria de entertainment. Soțul știristei este o prezență discretă și în mediul online, dorind să păstreze discreția.

Cum se descurcă știrista în ipostaza de mamă

Oana Andoni se mândrește cu cele două fete ale sale. Vedeta și soțul ei reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. De când a devenit mamă, Oana Andoni se afișează mai des în lumea mondenă și preferă să se dedice copiilor și soțului ei, Cătălin Stoica.

„Viețile noastre, a mea și a soțului meu, sunt deja mult mai bogate și putem să spunem că suntem pe deplin împliniți.”, a explicat vedeta Pro TV.

Mai mult, Oana Andoni a renunțat o perioadă și la televiziune de dragul famileii sale. În perioada pandemiei, vedeta a decis să nu mai apară la pupitrul știrilor.

„Foarte greu am luat această decizie… am cântărit zile în șir cum să procedez. Eu îmi iubesc meseria și mă simt bine în redacție alături de colegii mei din Pro TV, așa explicându-se și întoarcerea mea rapidă după naștere. Dar această situație a pandemiei ne-a afectat pe toți, scoțându-ne din normalitate, iar eu nu puteam să pun înaintea unui copil de câteva luni altceva în afară de sănătatea și protecția de care avea atâta nevoie”, a spus vedeta.

Oana Andoni are o familie frumoasă și o carieră de succes în televiziune. Știrista este extrem de apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Oana Andoni și soțul ei, Cătălin Stoica, formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt discreți când vien vorba de viața privată și preferă să fie cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton. Oana Andoni se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024