Prima pagină » Local » Oamenii legii ar fi identificat unde se află suspectul Ahmed Sami El Bourkadi. Marocanul i-ar fi ucis de cei doi tineri, în Iaşi – SURSE

Oamenii legii ar fi identificat unde se află suspectul Ahmed Sami El Bourkadi. Marocanul i-ar fi ucis de cei doi tineri, în Iaşi – SURSE

13 dec. 2021, 16:25,
în Local

Detalii de ultimă oră în cazul dublului asasinat din municipiul Iaşi. Potrivit unor surse, oamenii legii ar fi identificat unde se află tânărul suspect care ar fi comis cele două crime.

După incident, Ahmed Sami El Bourkadi s-ar fi dus la spital pentru a se bandaja.

Ioana Vanesa Burlacu şi Youssef Ajniyah, omorâţi cu zeci de lovituri de cuţit

Ajuns la Iași, Youssef Ajniyah a cunoscut-o pe Ioana Vanesa Burlacu, o tânără de 23 de ani de loc din Miroslava. Cei doi s-ar fi îndrăgostit și ar fi decis să se mute împreună. Relația lor nu avea să dureze foarte mult, asta pentru că ambii au fost omorâți cu sânge rece. Cert este că sâmbătă dimineața, 11.12.2021, din vila de pe Moara de Vânt aveau să fie ridicate cadavrele celor doi tineri, nu înainte ca procurorul de caz și polițiștii să ridice mai multe probe și să facă sute de fotografii.

Încă de la început, anchetatorii au fost extrem de reținuți în declarații. Se pare că ambii tineri au fost găsiți în dormitorul lor de la etajul vilei. Erau morți în același pat. Atât Vanesa, cât și Ajniyah aveau trupurile „tocate” de multe lovituri de cuțit. Surse din anchetă au precizat că pe trupul Vanesei ar fi fost găsite 33 de lovituri de cuțit, iar pe trupul lui Ajniyah – 17. Cum au fost omorâți cei doi tineri este destul de clar. Și-au dat ultima suflare sub o ploaie de lovituri de cuțit.

„În cursul zilei de sâmbătă s-au efectuat necropsiile celor doi tineri. Vorbim de două cazuri de agresiune, persoană de sex feminin prezenta 33 de plăgi tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi inteptat tăiate cu atingerea organelor vitale. Examenele de laborator vor confirma ceea ce medicii legişti au constatat necroptic. Nu s-a identificat prezenta alcoolului, cel puţin la persoana de sex feminin. Nici testele pentru droguri nu au ieşit pozitive. Toate testele au ieşit negativ. Plăgile aveau dispoziţie pentru afectarea organelor vitale şi dispunerea lor erau aproape identice. Sunt o parte din leziune în regim de apărare. Nu există urme de incendiere. Au avut parte de o moarte violentă”, a transmis Cătălina Bulgaru, şefa IML Iaşi.

Suspectul, un marocan, student la UMF Iași

Ahmed Sami El Bourkadi este un marocan, student la UMF Iași, coleg cu Youssef Ajniyah. Acesta a fost pus în urmărire internațională după ce a fost arestat în lipsă de magistrați.

Anchetatorii nu au stabilit cu exactitate de ce tânărul i-ar fi omorât pe cei doi, deși există o primă ipoteză a jafului mai ales că din locuinţa cu pricina au dispărut mai multe lucruri.

Tânărul se afla în anturajul celor două victime şi anchetatorii merg şi pe premisa că motivul dublei crime ar putea fi o răzbunare sau pur şi simplu un conflict spontan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`