Prima pagină » Economic Local » O vilă din Lunca Cetățuii, scoasă la vânzare de executori! Costă o mică avere
O vilă din Lunca Cetățuii, scoasă la vânzare de executori! Costă o mică avere

O vilă din Lunca Cetățuii, scoasă la vânzare de executori! Costă o mică avere

11 aug. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Din cauza datoriilor la bănci, o ieșeancă riscă să rămână fără proprietatea din satul Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, județul Iași. Evaluatorii au stabilit și prețul de pornire a procedurii

Executorii judecătorești din Iași organizează o nouă serie de licitații pentru valorificarea bunurilor deținute de către debitori. Astfel, pe data de 30.08.2022, este programată procedura pentru vânzarea unui imobil situat în sat Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, județul Iași.

„Toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului sunt somați să anunțe executorul judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzarea imobilului, sub sancțiunea de a nu li se mai lua în considerare. Titularul unui drept de preemțiune care nu a participat la licitație nu va mai putea să își exercite dreptul după adjudecarea imobilului. În cazul în care nu este oferit nici prețul la care imobilul a fost evaluat, vânzarea se va amâna la un alt termen, de cel mult 30 de zile, când licitația va începe de la prețul de 75 la sută din prețul de pornire a primei licitații”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Mihai Florea.

Executorii au scos la vânzare și un apartament de pe strada Eternitate.

O vilă din Lunca Cetățuii este vândută cu aproape 100.000 de euro

Proprietatea scoasă la vânzare este deținută de Camelia Andreea Ciudin. Situată pe strada Bradului, proprietatea este compusă dintr-un teren de 335 de metri pătrați pe care a fost edificată o vilă cu regimul de înălțime P+M. Parterul are o suprafață utilă de 61,58 de metri pătrați, cu o terasă de 6 metri pătrați, în timp ce mansarda are o suprafață de 56,86 de metri pătrați la care se adaugă un balcon de 7,74 de metri pătrați. Clădirea beneficiază de o cameră pentru centrala termică, o fântână și o fosă septică vidanjabilă. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 552.000 de lei, aproape 110.000 de euro.

Clădirea a fost construită în 2015. Licitația este organizată la cererea creditoarei Garanti Bank ce are de recuperat creanțele dintr-un credit acordat în 2009. Nu în ultimul rând, executorii judecătorești vând și un apartament situat în comuna Valea Lupului, județul Iași, strada Aleea Păun, nr. 7, bloc C4. Imobilul este compus din 2 camere și are o suprafață utilă de 45,60 de metri pătrați la care se adaugă un balcon de 4,30 de metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 239.642 de lei, aproape 48.000 de euro.

A fost scos la vânzare și un apartament de pe Străpungere Silvestru

Nu în ultimul rând, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metrai pătrați la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 de metri pătrați. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro. Procedura este organizată de creditoarea Garanti Bank SA ce are de recuperat creanțe de la garanții ipotecari Constantin Ciobanu și Aristița Ciobanu.

La procedurile trecute, imobilul a fost adjudecat în favoarea unui anumit de Daniel Bogdan Oprescu, dar nu a achitat suma cerută prin procesul-verbal de adjudecare. O vilă din Lunca Cetățuii este scoasă la vânzare de executori, dar nu este garantat faptul că procedura va fi adjudecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`