Prima pagină » Titlurile zilei » O vedeți? Frumusețea ei pare că l-a înnebunit pe un hoț din Iași! Nu se poate apropia de tânăra din imagine, dar îi fură hainele pe care le pune la uscat. Iată ce alege din garderobă infractorul îndrăgostit

O vedeți? Frumusețea ei pare că l-a înnebunit pe un hoț din Iași! Nu se poate apropia de tânăra din imagine, dar îi fură hainele pe care le pune la uscat. Iată ce alege din garderobă infractorul îndrăgostit

10 sept. 2022, 02:00, 9 ,
Andreea Timofte în Titlurile zilei

O ieșeancă, în vârstă de 20 de ani, se plânge că un hoț din cartier o lasă fără hainele de pe uscător, selectând doar piesele de valoare. De aproximativ cinci luni, Denisei Mona, mama unei fetițe de 1 an, îi dispar hainele și adidașii, hoțul lăsându-i neclintite doar prosoapele și lenjeria de pat. Tânăra care locuiește în cartierul Frumoasa e de părere că hoțul fură bunurile între orele 02:00 și 05:00 dimineața

Locatarii obișnuiesc să-și pună la uscat o parte din haine pe hol, Denisa Mona nefiind singura persoană din bloc ce se confruntă cu astfel de probleme, deoarece și vecinii se plâng de același lucru, fiind scoși din sărite de hoțul care dă târcoale constant. Deocamdată, nimeni nu a apelat la Poliție, dar, dacă individul nu renunță la acest obicei, comunitatea va lua măsuri.

Hoțul hainelor valoroase

Denisa Mona are 20 de ani și locuiește într-un cămin, din zona Frumoasa, împreună cu fiica sa de doar 1 an. De mai bine de patru luni, atât ea, cât și alți locatari sunt păgubiți de un individ pe care nu l-au văzut niciodată, dar cu care „s-au obișnuit”. Tânăra povestește că presupusul hoț renunță la ce nu e de valoare și le aruncă pe jos.

„Dimineață m-am trezit fără adidași și o pereche de papuci, nu e prima dată când se întâmplă asta. De patru, cinci luni tot fură lucruri de la majoritatea vecinilor. Nu am apelat la Poliție sau altcineva, nu știu cine e, dar tot din zonă trebuie să fie. Eu am copil mic, în scurt timp o să mă mut, dar e păcat de vecini. Dacă mai stăteam, puneam o cameră, două, dar așa… Vine dimineața, între 02:00 și 05:00. Uscătorul meu are 12 sârme și spăl zilnic, aproape câte două mașini, pun sârmele pline, nu las nimic gol, le-am pus de seara și dimineața mai era doar un prosop. Dimineața, la 7, când mă duc să iau papucii, ia-i de unde nu-s. Stau într-o cameră mică, nu am cum să le pun în casă la uscat. Vreau sau nu vreau, trebuie să le scot la ușă, pe sârmele de la geam nu încap și mai toți locatarii le fac așa. Deci se lasă doar prosoapele pe care le mai alege uneori, cearșafurile și fețele de perne, ce înseamnă haine se ia, nu neapărat de firmă, dar mie mi-a luat tricouri Guess, blugi, pantofi Adidas. Se cunoaște că le alege. Peste rufe punem un cearșaf, să nu vadă toată lumea, că nu e frumos. De exemplu, lenjerie intimă nu pun, dar, chiar și așa, tot le acopăr. Mai sunt pe hol trei vecini care acoperă rufele, iar a doua zi vezi descoperit și deranj maxim, ce nu-i convine aruncă. Alte prosoape de la vecini ajung la ușa mea și tot așa”, a declarat Denisa Mona.

Mesaj pentru individul care apreciază hainele ieșenilor

Locatarii din zone apropiate i-au spus Denisei că piese vestimentare de-ale ei au fost văzute în „talcioc”. Ieșeanca i-a transmis și un mesaj vinovatului ce a lăsat-o fără garderobă.

„Un băiat din Nicolina mi-a spus că-mi găsesc hainele în talcioc, că sunt persoane de etnie care stau acolo și vând hainele furate. Cică veneau niște copii la furat și în Clopotari, dar au fugit pe undeva, cunoșteau blocul. Am primit multe mesaje de la oamenii din zonă, sunt mulți care fură. Eu îi zic ăluia de-mi fură hainele și papucii că îi doresc poftă bună, s-a asigurat pe o lună, două… A uitat să ia și gunoiul, dar data viitoare îi pun un sac în plus, poate îl ia și pe ăla”, a adăugat Denisa Mona.

 

 

Comentarii
  • Și tu și “ hoțul “ sunteți de “ mare valoare “ !

  • Este 03:13 … hoțul a pus mâna pe chiloții ieșencei din cămin . Aloooo Poliția !!!!!!

  • Eugen cu capu chel

    Stiri din cartiere marginase…

  • Un articol de rahat, scris de un prost analfabet funcțional.

  • Lasa ca nu iti face rau, mai scapa lumea de fakeuri

  • Ma doare retina cand citesc „guess”, „adidas” si „camera de camin” la un loc. Valoarea sta in tex, pepco, tramvai si exclusive residence.

  • Ce-i si cu boarfa asta ????????????

  • pacat de frumoasa asta …..la 20 de ani mamica si locuieste in camin ? altele mai nasoale fac cariera si tu speli rufe …si o mai iei din cind in cand la falci de la un bajet tatuat si cretin….pacat ai fi facut cariera in modeling sau altele si traiai ca o printesa.!

  • Cioara asta împuțită vinde tricouri guess de la bazar luate și voi o faceți vedeta pe nasoala asta cu cap de porc ii mai dați și numele complet sa o găsim pe Facebook sa râdem de căminista sugătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`