Prima pagină » Titlurile zilei » O vedeți? Este poate cea mai focoasă coafeză din Iași și a fost la un pas de moarte! Luiza, fata unui om de afaceri,  s-a înfipt cu mașina într-un stâlp din Nicolina și a fost scoasă țipând din mormanul de fiare (EXCLUSIV)

O vedeți? Este poate cea mai focoasă coafeză din Iași și a fost la un pas de moarte! Luiza, fata unui om de afaceri,  s-a înfipt cu mașina într-un stâlp din Nicolina și a fost scoasă țipând din mormanul de fiare (EXCLUSIV)

24 iun. 2022, 02:00, 13 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Luiza Morariu este poate una dintre cele mai frumoase coafeze din Iași, iar miercuri noaptea a fost la un pas de moarte. A pierdut controlul volanului și s-a înfipt într-un stâlp din Nicolina. A rămas încarcerată, iar pompierii au scos-o cu mari eforturi dintre fiarele contorsionate

Una dintre cele mai focoase coafeze din Iași a fost la un pas de moarte, după ce mașina pe care o conducea a fost scăpată de sub control. Luiza Morariu are 27 de ani și este din Roman. Ea conducea un autoturism marca VW Passat, mașină deținută de firma tatălui ei, un om de afaceri din Roman. Luiza a participat la o petrecere la un restaurant din Lunca Cetățuii, iar mai apoi s-a urcat la volan și a plecat spre Iași. În intersecția de la Rondul Vechi, tânăra a scăpat autoturismul de sub control și a intrat în coliziune cu un stâlp.

Tânăra coafeză a rămas încarcerată după impact

Impactul a fost unul extrem de puternic, iar tânăra a rămas încarcerată. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor. A început o luptă contra-cronometru pentru salvarea tinerei. Aceasta țipa ca din gură de șarpe, în timp ce pompierii încercau să o extragă dintre fiarele contorsionate. În urma impactului, picioarele tinerei au avut cel mai mult de suferit. Salvatorii au fost nevoiți să scoată în totalitate o ușă pentru ca tânăra să fie eliberată. Trebuie precizat că în accident a fost implicat și un autoturism echipat TAXI.

Dosar penal deschis pe numele Luizei Morariu

La fața locului au ajuns și polițiștii rutieri care au făcut verificări. Aceștia au vrut să o testeze cu aparatul alcooltest, însă nu a fost posibil.

„În noaptea de 22 iunie a.c., în jurul orei 00:00, am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i însă prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Celălalt conducător auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. au transmis reprezentanții IPJ Iași.„

Era sub influența alcoolului?

Luiza Morariu lucrează la un salon din zona centrală a Iașului, iar miercuri ar fi participat la ziua de naștere a unui coleg. Unele voci spun că tânăra ar fi consumat băuturi alcoolice, iar dintr-o dată ar fi dispărut de la masă. Ulterior, colegii ei au aflat că aceasta ar fi provocat un accident rutier și este rănită. Tânăra a fost transportată la spital, iar acolo ar fi fost supusă unor intervenții chirurgicale.

Dacă aceasta ar fi fost sub influența alcoolului în momentul în care a produs accidentului, va trebui să răspundă în fața legii. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu focoasa coafeză.

Comentarii
  • Da sa i tragem la cioc și ei și domnului cu grade care i a scris Admis, și copiilor lor în fălci se gabori împuțiți

  • Domnule manajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

  • Dumnezeu nu doarme.Cu 2-3 copii acasa nu patea asa ceva pentru ca avea griji,nu placeri ieftine.Este un avertisment deocamdata.

  • Permis de cinducere vandut de Haralambie Luca de la DRPCIV NT.

  • Scrieti despre fapta scurt si la obiect fara sa comentati despre aspectul fizic ca nu intereseaza pe nimeni…ca oricum cu un servetel umed le desfigurati pe toate…si nu mai sunt asa frumoase si focoase.uite asa faceti vedete pe toate tutele si adormitele care calca in strachini..de frumoase ce sunt!

  • Domnișoara a lovit inițial refugiu de tramvai după care a mai rulat foarte mult până la stâlpul respectiv pe care la rănit handicapata comentați voi cam ce viteză putea să aibă.

  • Sigur nu avea alcoolemie, coorwetele Iashingtonului nicioadata n-au… Ele duc lipsa de calciu si-s depresive, sarakele…

  • Și curva și proasta. Focoasa !? Poate flocoasa.

  • Unde vedeti voi focoasa? Ati vazut-o fara machiaj?? Lasati stirile cu toate betivele Iasului. Avem alte subiecte mai importante.

  • Unde vedeți voi focoasa? Ați văzut-o fără machiaj? Lăsați toate bețivele Iașului, sunt subiecte mai importante.

  • volanu pie driapta ?!?!?!?

    violan pe driaaaapta de hanglya

  • Scrie in zdi ca betivanca avea o alcoolemie de 2,53 mg/ alcool pur în sânge.

  • Blonda focoasa? Unde agi văzut ? O fleoscaita blonda , focoasa. Nu le știți cu astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *