Prima pagină » Local » O vedeți? Ea este femeia bătută cu lanțul, ca hoții de cai! Ieșeanca, sechestrată într-o casă de propriul iubit! – GALERIE FOTO INTERZISĂ MINORILOR

O vedeți? Ea este femeia bătută cu lanțul, ca hoții de cai! Ieșeanca, sechestrată într-o casă de propriul iubit! – GALERIE FOTO INTERZISĂ MINORILOR

21 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

O femeie din județul Iași a fost bătută cu lanțul de propriul iubit. În urma incidentelor extrem de grave, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Marinel Mironeanu, sub acuzațiile de violență în familie și lipsire de libertate, în mod ilegal. Ieșeanul de 30 de ani este acuzat că și-a bătut concubina mai rău decât pe hoții de cai

O femeie din județul Iași a trecut prin momente de groază, fiind bătută cu lanțul de către iubitul ei. De asemenea, individul ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele și ar fi sechestrat-o într-o casă. În urma incidentelor, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Marinel Mironeanu, sub acuzațiile de violență în familie și lipsire de libertate, în mod ilegal.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

O ieșeancă, bătută cu lanțul de către propriul iubit

Anchetatorii ieșeni spun că Marinel Mironeanu (30 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ o lună.

„În noaptea de 24 spre 25 iunie 2022, în jurul orei 00:30, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale din comuna Ipatele, județul Iași, inculpatul M.M. a lovit-o pe concubina sa, persoana vătămată M.A.E., cu un obiect contondent (lanț din fier), în zona spatelui și a membrelor superioare, după care a introdus-o cu forța în interiorul locuinței, unde a continuat să o lovească cu pumnii și picioarele, în zona corpului, producându-i o serie de leziuni care au necesitat un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșeanul Marinel Mironeanu, acuzat că a sechestat-o pe iubita lui

Oamenii legii mai spun că Marinel Mironeanu i-ar fi luat victimei și telefonul.

„De asemenea, în intervalul orar 1:00–5:00, inculpatul a împiedicat-o pe persoana vătămată să folosească telefonul mobil, luându-l din posesia acesteia, şi nu i-a permis să părăsească locuinţa, îngrădindu-i libertatea de mişcare. Prin ordonanța organelor de cercetare penală, din data de 25 iunie 2022, s-a dispus reținerea suspectului M.M., pentru o durată de 24 de ore, după care Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a solicitat arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile. Mai apoi, s-a dispus luarea măsurii arestului preventiv față de inculpat pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind trimis în judecată în stare de arest preventiv. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, după ce ieșeanca a fost bătută cu lanțul de propriul iubit, acesta din urmă a fost trimis în judecată de procurori sub acuzațiile de violență în familie și lipsire de libertate, în mod ilegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *