Prima pagină » Bursa Barfelor » O ține în brațe, deși doamna nu e prea ușoară. La Pedeseu
O ține în brațe, deși doamna nu e prea ușoară. La Pedeseu

O ține în brațe, deși doamna nu e prea ușoară. La Pedeseu

10 iul. 2024, 02:00,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

La final de rubrică, babele vă anunță că Bulanișcu de la Pedeseu a fost urechiat. Nu știu babele dacă zvonurile sunt pe bune sau nu, dar se spune că Bulanișcu are drag de Metrofana de la Cefeu și o ține în brațe, deși nu e chiar balerină. Pentru asta a primit reproșuri din parted, dar nu renunță. Imaginea partedului este foarte tare afectată de chestiunea asta, dar încă nu au aflat de la Bucale… Îi e dragă și gata, dar dragostea asta poate costa. Deja cică se verifică modul în care a rezistat asta pe funcție până acum, deși concursul a fost câștigat de altcineva, dar asta este altă poveste…

Comentarii
  • Un boulean mai mare ca Bulanişcu rar găsești. Problema e cine l-a inventat și promovat pe sălbatic?A făcut numai și numai deservicii partidului,e o persoană arogantă care nu atrage voturi , e respingător. Cui a folosit scandalul Mitrofan? Ca să faci asemenea abuz în plină campanie trebuie să fii tembel de-al binelea.
    Se așteaptă acum măsurile procurorilor ca treaba e groasă rău ( trafic de influență, abuz în funcție, luare și dare de mită etc ) și până una alta măsuri ale PSD vizavi de acest saltimbanc a politicii de Bahlui.

  • Cei din PSD știu ca Balaniscu este un oligofren avand o limitare a dezvoltării mintale. Omul nu poate mai mult,invata pe de rost câteva clișee și le schimbă între ele dând impresia ca e mare pulitician. Chirica l-a exclus din echipa de campanie in 2016 spunându-i clar ca e limitat, are idei fixe și puține, mai mult Nichita la dat afară din CL pe motiv de dementa și tulburări pshihice…. Cu asta a vrut PSD să dea lovitura la municipiu? După Chirica, Bodea și Chichirău iată performanță zabaucului care a tras partidul în jos prin scandalurile repetate creeate între membrii de partid dar și cele gen Mitrofanca care au scandalizat iesenii.
    Scăpați de idiot ca asta va îngroapă pe toți!

  • Ungurul Bulan sau BULANiscu, a băgat teroare în org mun. Și-a pus câteva slugi gen batanta Diana făcută secretară, Carici fost om de serviciu la IJTL , Ciprian un handicapat netransportabil care în momentul când cineva critică pe Unguru Bulan imediat s-ar de kur în sus ăștia și instigă ceilalți membri cărora le sugerează ca Bulan e cel mai deștept, cel mai bun , cel mai corect, cel mai ce și culmea a câștigat chiar alegerile la câteva scări de bloc .. apoi cei care critică sunt dați afară de pe grup ( exemple Anchidin, Frank, Adrian Nedelcu , Iustin Pop , Puiu ȘERBESCU, Sauciuc etc )
    Asta e terorism politic menit să punà pumnul în gură membrilor !
    DEMISIA GOLANULEEEEEE !

  • Mai nou are și aspirații.
    Se vrea mare crai!!
    Un neica nimeni!

  • SUNTEȚI ÎN URMĂ ! LENUȚA S-A PREZENTAT AZI LA PNEUMOFTIZIOLOGIE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *