Prima pagină » Local » O tânără și-a omorât soțul, apoi i-a înscenat sinuciderea. A spălat cuțitul și a sunat la 112
O tânără și-a omorât soțul, apoi i-a înscenat sinuciderea. A spălat cuțitul și a sunat la 112

O tânără și-a omorât soțul, apoi i-a înscenat sinuciderea. A spălat cuțitul și a sunat la 112

01 nov. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Local

O tânără în vârstă de 21 de ani și-a omorât soțul, apoi i-a înscenat sinuciderea. A vrut să nu uite niciun detaliu, a spălat cuțitul, l-a ascuns și a sunat la 112 să ceară ajutor

Camelia Nicoleta Oatu este dintr-o comună din județul Iași, dar s-a mutat la Vaslui după ce s-a căsătorit. Aceasta a fost autoarea unei scene de-a dreptul ireale, îngrozind o comunitate întreagă după ce și-a omorât cu sânge rece soțul. Acum se află în arest preventiv la domiciliu. „Văleu, eu mor. Ajutor”, au fost ultimele cuvinte ale bărbatului.

O tânără și-a omorât soțul, apoi i-a înscenat sinuciderea

Camelia Nicoleta, mamă a două suflete nevinovate, a devenit o criminală după ce și-a omorât soțul. Aceștia erau mutați recent la Vaslui, unde erau cunoscuți de vecini ca fiind mai gălăgioși, fiindcă se certau des. Așa s-a întâmplat și în luna mai a anului trecut. S-au certat, s-au lovit, iar bărbatul în vârstă de 28 de ani și-a găsit sfârșitul în mâinile femeii căreia i-a jurat iubire până la moarte. El a dat ideea, luând un cuțit pentru a o intimida, însă, în doar câteva secunde, tânăra i l-a smuls din mână și l-a înjunghiat. Speriată de reacții, a fugit să spele cuțitul, ca să nu aibă nicio amprentă și l-a ascuns după dulap.

„În data de 24.05.2022, pe fondul unui conflict cu soţul său, care a lovit-o cu palmele şi pumnii în zona feţei, apoi a ameninţat-o cu un cuţit, i-a aplicat acestuia două lovituri cu acel cuţit, provocându-i plăgi înjunghiate penetrante, una dintre ele abdomino-toracică dreaptă, cu plagă hepatică transfixiantă, diafragm drept, lob inferior pulmonar drept (oposterior), până în spaţiul intercostal 10-11 şi cealaltă toraco-abdominală stângă, cu secţionare a cartilajului costal 7, diafragmului de partea stângă şi a lobului stâng hepatic, ambele cu hemotorax şi hemiperitoneu consecutive, care au dus la decesul lui”, au declarat judecătorii.

Tânăra de 21 de ani este în arest la domiciliu

Martor la toate scenele a fost tatăl bărbatului, care a stat cu copilașii în tot acest timp, însă când și-a văzut fiul întins pe jos a înlemnit. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, însă în pofida tuturor eforturilor nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. Tânăra a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de omor, iar în prezent se află în arest la domiciliu. Aceasta a făcut apel împotriva sentinței penale, însă i-a fost respins și s-a menținut sentința.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. respinge, ca nefondat, apelul promovat de inculpata apelantă Oatu Camelia Nicoleta împotriva sentinței penale din data de 13.07.2023, pronunțată în dosarul penal al aceleiași instanțe, sentința pe care o menține. În temeiul dispozițiilor art. 422 si art. 424 alin. 3 Cod procedură penalã, cu referire la art. 72 Cod penal, deduce în continuare, din durata pedepsei aplicate inculpatei apelante prin sentința penală apelată, perioada arestului la domiciliu de după data de 13.07.2023 la zi (30.10.2023)”, se arată în hotărârea din data de 30 octombrie 2023.

Rămâne de văzut ce pedeapsă va primi tânăra care și-a omorât soțul, apoi i-a înscenat sinuciderea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *