Prima pagină » Local » O tânăra şi-a omorât iubitul în vârstă de 71 de ani cu ciocanul de şniţele. Procurorii au propus arestarea preventivă a acesteia – Update
O tânăra şi-a omorât iubitul în vârstă de 71 de ani cu ciocanul de şniţele. Procurorii au propus arestarea preventivă a acesteia - Update

O tânăra şi-a omorât iubitul în vârstă de 71 de ani cu ciocanul de şniţele. Procurorii au propus arestarea preventivă a acesteia – Update

20 ian. 2020, 16:31,
în Local

Update: Tribunalul Iaşi a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a Roxanei Srainer pentru săvârșirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie şi tâlhărie.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus arestarea preventivă a Roxanei Șrainer, tânăra în vârstă de 32 ani, cercetată în stare de reţinere, pentru săvârșirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie şi tâlhărie. Ieşeanca şi-a ucis iubitul, R.I. în vârstă de 71 de ani cu un ciocan de şniţele.

Reamintim că în dimineaţa zilei de 14.12.2019, o femeie, Șrainer Roxana, în vârstă de 32 ani şi victimă, R.I., concubinul în vârstă de 71 de ani au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat au avut o ceartă legată de banii pe care-i luase tânără de la propriul iubit. Astfel, cei doi s-au încăierat în bucătărie, iar femeia i-a pus piedică victimei, care a căzut. Aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, l-a înjunghiat în zona hemitoracelui stâng.

După finalizarea conflictului, tânăra a furat din portofelul decedatului suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat.

Mai apoi, femeia s-a dus la un bar, unde a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice, până i s-a făcut rău şi a leşinat. A fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi transportată la U.P.U. a Spitalului „Sf. Spiridon” Iaşi, de unde a fost preluată şi internată la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi.

Femeia după ce a cumpărat băuturi alcoolice şi s-a deplasat spre locuinţa unde se afla cadavrul concubinului, în aceeaşi poziţie în care-l lăsase. În momentul în care a terminat băuturile cumpărate, în jurul orei 20.15, a sunat la serviciul unic de urgenţă 112 şi s-a auto-denunţat.

Fiind audiată în cauză, inculpata a recunoscut comiterea faptelor.

În urma expertizării medico-legale psihiatrice s-a concluzionat că inculpata a avut discernământ la momentul comiterea faptelor pentru care este cercetată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024