Prima pagină » International » O tânără se îmbracă sumar și merge în parcurile pentru copii! „Se îmbracă ca o stripteuză!”

O tânără se îmbracă sumar și merge în parcurile pentru copii! „Se îmbracă ca o stripteuză!”

24 oct. 2024, 10:49,
Cătălina IURAȘCU în International

O tânără se îmbracă sumar și merge în parcurile pentru copii! Femeia britanică lucrează la Disney World își apără alegerea de a „se îmbrăca ca o stripteuză” pentru a vizita parcursul tematic în zilele libere, afirmând că hainele ei sumare sunt din cauza căldurii.

Jessie Lee, în vârstă de 21 de ani, din Louth, Lincolnshire, a lucrat în cadrul programului de schimb cultural al Disney World în vara aceasta. În timpul liber, femeia se îmbracă sumar și merge în parcurile de copii.

O tânără se îmbracă sumar și merge în parcurile pentru copii

Însă, după ce a împărtășit un videoclip cu ținuta ei roșie Disney pe TikTok, Jessie afirmă că îmbrăcămintea ei a împărțit opiniile: unii au considerat-o „inadecvată”, în timp ce alții au spus că „oferă taților ceva de admirat”.

Jessie, o proaspătă absolventă, și-a apărat alegerile vestimentare, spunând că sunt „foarte la modă” și că cei care o critică sunt pur și simplu „needucați”. Imaginile o arată pe Jessie purtând un top scurt roșu și o pereche de pantaloni scurți cu carouri, pozând în diferite locații din parc.

Absolventă a Universității Bishop Grosseteste din Lincoln, Jessie a spus că se îmbrăca în uniforma Disney alocată în timpul programului, dar în zilele ei libere își crea propriile ținute tematice pentru a le purta în parcurile de distracții.

Deși Jessie recunoaște că majoritatea utilizatorilor au adorat costumul ei inspirat de „Albă ca Zăpada”, unii au mers până la a afirma că arăta ca o „stripteuză”.

În urma reacțiilor negative, Jessie a decis să vorbească, susținând că ținuta ei „ușoară” era potrivită pentru a fi purtată și că criticii „needucați” pur și simplu nu știu ce poartă oamenii în parcurile de distracții.

Ea a subliniat, de asemenea, că temperatura era de 30 de grade și că a observat și alți colegi purtând haine similare în timp ce lucra la Disney pe timpul verii.

„Am fost la Disney World toată vara, din iunie până în august, deoarece lucram acolo. Eram parte din programul de schimb cultural Disney și filmam vloguri în fiecare zi. Am purtat această ținută în ziua mea liberă, când aveam acces gratuit în parc. Pentru că lucram acolo, vedeam sute de oameni în fiecare zi și ce purtau în parcuri, așa că m-am simțit bine integrată în stilul general. Am purtat urechile lui Mickey Disney și le-am asortat cu fiecare ținută. Pentru această ținută, am ales cele inspirate de Albă ca Zăpada, așa că am vrut să creez o ținută tematică roșie în jurul lor. Am purtat un top scurt, strâns pe gât, de culoare roșie, și o pereche mică de pantaloni scurți cu carouri. A fost o ținută foarte ușoară, având în vedere că temperatura era de peste 30 de grade în majoritatea zilelor. Am comandat acești pantaloni scurți pentru că am văzut alți influenceri Disney purtându-i în parc. Nimeni nu mi-a spus nimic în parc în acea zi. Am intrat de două ori în parc cu acea ținută și am vizitat diferite parcuri, iar niciun membru al personalului nu a avut vreo reacție. Am intrat în magazine și la diverse atracții, și nimeni nu a comentat sau nu a avut vreo părere negative”, a explicat ea.

Ținutele neadecvate sunt interzise în astfel de locuri

Membrii personalului au obligația de a aplica codul vestimentar și pot refuza intrarea sau îndepărta vizitatorii care poartă haine inadecvate.

„De când m-am întors acasă după ce am lucrat la Disney, am continuat să postez videoclipuri din călătoria mea. Acest videoclip (cu mine în ținută) era doar în folderul meu de schițe. La început, reacția a fost că toată lumea a adorat ținuta, dar apoi am început să primesc câteva comentarii care spuneau că ținuta mea nu era potrivită. Am fost pur și simplu uimită. Aș spune că aceste persoane sunt mai puțin informate despre ce poartă oamenii în parcuri. Cred că majoritatea celor care sunt de acord cu mine sunt persoane care au fost la Disney sau care sunt mai tinere și știu că această ținută nu este dezvăluitoare”, a mai adăugat tânăra.

Pe site-ul Disney World Resorts se menționează că vizitatorii trebuie să poarte cămăși și încălțăminte în orice moment, iar hainele inadecvate, cum ar fi cele cu limbaj sau grafică objectionabilă, haine excesiv de rupte sau haine care ating solul, nu sunt permise.

Vizitatorii cu vârsta de 14 ani și peste nu au voie să poarte costume sau măști, cu excepția cazurilor medicale.

Tânăra a stârnit numeroase reacții online

În ciuda reacțiilor negative pe care le-a primit pentru ținuta ei Disney, Jessie spune că acest lucru nu o oprește să posteze zilnic ținutele sale online.

„Nu era ca și cum m-aș fi aflat într-un cadru formal. M-am distrat. Nimeni nu se gândește de două ori la un top scurt. Pantalonii scurți erau scurți, însă nu erau dezvăluitori și erau la fel de scurți ca cei pe care îi poartă majoritatea oamenilor în căldura din Florida. Am primit doar comentarii pozitive la videoclipurile mele. Îmi place să împărtășesc ce port în fiecare zi, așa că am fost șocată să primesc aceste comentarii. Cineva a comentat spunând că mă comport ca o stripteuză. Unele persoane pur și simplu vor să fie negative. Multe dintre comentarii sunt foarte pozitive. Am avut pe cineva care a întrebat dacă pantalonii mei scurți sunt un scutec pentru adulți, ceea ce am găsit hilar. Găsesc asta amuzant pentru că știu de unde vin oamenii, dar acești pantaloni scurți erau foarte la modă vara aceasta, așa că poate că pur și simplu nu au înțeles viziunea. Pentru mine, aceasta a fost o ținută foarte la modă, așa că acest comentariu m-a făcut să râd. Acest lucru nu m-a oprit să postez online. M-a făcut să mă întreb dacă ținutele mele erau inadecvate, dar acum știu că răspunsul este nu. Dimpotrivă, vreau să postez mai mult pentru a arăta ce poartă oamenii în parcuri și că este acceptabil. Poartă ce vrei, la discreția ta, și trebuie să te simți confortabil, dar ești acolo ca să te distrezi”, a mai declara Jessie.

După ce a postat un videoclip purtând ținuta inspirată de „Albă ca Zăpada”, TikTok-ul a primit mai mult de 60.000 de vizualizări și 1.200 de aprecieri.

Deși majoritatea comentariilor despre hainele Jessiei au fost pozitive, unii utilizatori au considerat că stilul ei vestimentar nu este acceptabil pentru Disney.

„Inadecvat pentru Disney”, a spus un utilizator.

„Nimic greșit cu această ținută, e drăguță. Sunt membru al personalului și am văzut multe ținute mai dezvăluitoare decât aceasta”, a adăugat un altul.

„A fost inadecvat. Te-ai dus la un parc de familie cu copii și te-ai comportat ca o stripteuză în acel videoclip”, a comentat un al treilea.

„Ținută superbă. Fit superb”, a spus un al patrulea.

„Nu este inadecvat, le oferă taților ceva de admirat”, a adăugat altcineva.

Deși a fost criticată, tânăra susține că va continua să se îmbrace „sumar” în parcurile pentru copii.

Comentarii
  • O bunaciune care caută un bărbat cu care să facă repetiții pt procesul tehnologic prin care să devină mamica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`